Home TOP NEWS Πάει με ηρεμία στην διακοπή

Πάει με ηρεμία στην διακοπή

Οι τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα (Απόλλωνας) και Ευρώπη (Σέριφ – Ρεάλ Σοσιεδάδ) είναι γεγονός ότι είχαν φέρει την κατήφεια και την απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας μας και των οπαδών.


Στο χθεσινό βραδινό παιχνίδι με την ΕΝΠ, οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον φρόντισαν όλα αυτά που προηγήθηκαν να τα αφήσουν στην άκρη, παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο όπως πρέπει και κατάφεραν να δώσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ την δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε να επιστρέφει δυναμικά και το μόνο που πρέπει να κάνει απ’ εδώ και πέρα είναι να κρατήσει σταθερότητα στην απόδοση της και να κοιτάζει μόνο μπροστά και τους στόχους της. Αποδείχθηκε σε κάποια παιχνίδια ότι δυνατότητες υπάρχουν, αλλά και ότι διαθέτει  ένα γεμάτο ρόστερ, που μπορεί να αποδόσει και να δώσει αυτά που πρέπει στην ομάδα μας.

Τώρα μπροστά μας έχουμε την διακοπή του πρωταθλήματος και η ομάδα μας θα πάει σε αυτή με ηρεμία και με πολύ καλή ψυχολογία μετά την τεσσάρα επί της ΕΝΠ. Σε αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές που δεν έμειναν στο “Ηλίας Πούλλος” θα πάρουν σημαντικές ανάσες.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του με όσους ποδοσφαιριστές θα έχουν στην διάθεση τους  θα δουλέψουν για να βελτιώσουν την ομάδα μας σε τομείς που κρίνεται απαραίτητο και θα ρίξουν το βάρος και σε κάποιους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις για ανεβάσουν την ετοιμότητα τους.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν μαζεύουν τα θετικά από την εμφάνιση και τη νίκη επί της ΕΝΠ και κοιτάζουν την επόμενη μέρα.  Το επόμενο διάστημα θα αρχίσει η προετοιμασία σε κλίμα ηρεμίας, με τον Λένον να θέλει να ετοιμάσει την ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια και συγκεκριμένα για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Δόξα και ΑΕΛ, αλλά και την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ.