Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Άποψη: Περιμένουμε να το εξαργυρώσουν

Άποψη: Περιμένουμε να το εξαργυρώσουν

Τα τελευταία τρία χρόνια άλλαξαν τα δεδομένα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον όλα αυτά που είχαν συνηθίσει ορισμένοι για τουλάχιστον μια δεκαετία. Βλέπετε με το ανέβασμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τις κατακτήσεις τίτλων, την είσοδο σε ομίλους, ήρθε και το VAR και τους χάλασε όλα όσα απολάμβαναν τόσα χρόνια.


Το ότι η Κυπριακή διαιτησία νοσεί και δεν μπορεί, ή δεν την αφήνουν, το γνωρίζουμε εδώ και χρόνια, το φωνάζουμε εδώ και καιρό , την ώρα που οι βολεμένοι χαμογελούσαν και έλεγαν με αυτοπεποίθηση εκ του ασφαλούς ότι δεν ασχολούνται με τα περι διαιτησίας. Και γιατί να ασχοληθούν αφού όλα ήταν υπέρ τους, τώρα τι έγινε κύριοι, “εν της παπαδιάς τα ξύλα” που λέει και ο σοφός λαός.

Ρε παιδιά στην διοίκηση του αποέλ, 10 κόκκινες να τρώτε κάθε παιχνίδι, να σας ακυρώνεται καθαρό γκολ, δεν ξεχρεώνετε για τα διαιτητικά εγκλήματα που διαπράττατε τόσα χρόνια.  Ομάδα που η αντίπαλος της δεχόταν κόκκινες κάθε παιχνίδι και μάλιστα για το τίποτε δεν δικαιούται να μιλά. Θυμάστε που ο Εσπασαντίν δέχθηκε κόκκινη γιατί έκανε κεφαλιά, θυμάστε που ο Πίντο έπαιζε βόλεϊ πριν βάλει γκολ, θυμάστε που ο Μαντούκα εκούμπησε πάνω στο τοιχαρούι της Βόρειας πριν να φκάλει σέντρα; Και άλλα πολλά… Μάθαμε τα κολπάκια σας, είστε πλέον γραφικοί, άλλωστε κάθε φορά που μιλάτε για διαιτησία άλλοι γελούν και άλλοι τραβούν τα μαλλιά τους.

Φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ οπλιστείτε με υπομονή γιατί το έργο από εδώ και πέρα θα είναι τρομακτικό, το είπε το και ο Κύριος Κίρζης μες το καλοκαίρι, μάλλον εν για τούντο έργο που έλεγε. Πάντως το έργο που άρχισαν να γυρίζουν, εμείς είδαμε το πολλές φορές, που τον φόβο μας εμείναμε άγρυπνοι, πολλές νύχτες… Βλέπαμε τη σημαία του Χαπέσιη και ετρέμαμε.

Υπομονή, φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και πάντα δίπλα στην ομάδα, γιατί αυτές τις φωνές θα τις εξαργυρώσουν σύντομα, ενώ από τον θίασο προσπαθούν να επωφεληθούν και άλλοι , ζητώντας συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, θα δούμε πολλά και ωραία το επόμενο διάστημα.

Και κάτι για το τέλος, όχι δεν θέλουμε Κύπριους διαιτητές, για την ακρίβεια εμένα σαν οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν με ενδιαφέρει αν είναι Κύπριος, Κροάτης ή Βραζιλιάνος ο διαιτητής, με ενδιαφέρει να σφυρίζει σωστά, όχι να σφυρίζει υπέρ μου, να σφυρίζει σωστά!

Πίστος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ!