Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ποιος θα σας ακούσει;

Ποιος θα σας ακούσει;

Το τελευταίο ματς του 2021

Ο ΠΑΣΠ με ανακοίνωση γνωστοποιήσε ότι οι ποδοσφαιριστές του Ακρίτα Χλώρακας και της Πάφος FC αντιδρούν επειδή η ΚΟΠ όρισε τον αγώνα των δύο ομάδων την παραμονή των Χριστουγέννων.


Σας θυμίζει κάτι; Εμάς μας θυμίζει την ιστορία με το “αιώνιο” ντέρμπι, το οποίο είχε διακοπεί το Νοέμβριο λόγω ομίχλης και τελικά η ΚΟΠ ήρθε να ορίσει την συνέχεια του στις 26 Δεκεμβρίου, μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Όπως και σήμερα με τους ποδοσφαιριστές του Ακρίτα και της Πάφου, έτσι και τότε οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑ και του Αποέλ φώναξαν, διαμαρτυρήθηκαν γιατί τους στερήθηκε η ευκαιρία να περάσουν τις γιορτές με την οικογένεια τους.

Τελικά τι άλλαξε; Απολύτως Τίποτα. Παρά τις όποιες αντιδράσεις και τις φωνές των ποδοσφαιριστών, αλλά και τις επιστολές του ΠΑΣΠ προς την ΚΟΠ το παιχνίδι τελικά έγινε κανονικά στις 26 Δεκεμβρίου κι αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και με το παιχνίδι που ορίστηκε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Φάνηκε και πέρσι με το “αιώνιο” ότι στην ΚΟΠ έχουν ερμητικά κλειστά τα αυτιά τους και δεν μπορούν να ακούσουν τους ποδοσφαιριστές που φωνάζουν για τα θέματα που τους απασχολούν.