Home TOP NEWS Post Game: Μια ΟΜΟΝΟΙΑ όπως πρέπει…

Post Game: Μια ΟΜΟΝΟΙΑ όπως πρέπει…

Ο στόχος πριν από την χθεσινή αναμέτρηση με την ΕΝΠ, ήταν η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει και τα δύο, πανηγυρίζοντας το δεύτερο της εφετινό τρίποντο και μάλιστα με νίκη που ήρθε με εμφαντικό τρόπο.


Ο Νιλ Λένον παρέταξε την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-2-3-1 και φάνηκε με το “καλήμερα” της αναμέτρησης ότι, με αυτό το σύστημα η ομάδα μας να είναι πιο αποδοτική και λειτουργική εντός των τεσσάρων γραμμών. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το σύνολο του Βορειοϊρλανδού τεχνικού “εξαφάνισε” την αντίπαλη ομάδα από το γήπεδο, κέρδισε πάρα πολλά μέτρα, κράτησε μπάλα, ενώ κέρδισε και την μάχη της μεσαίας γραμμής και φυσιολογικά έφτασε στη μεγάλη σε έκταση νίκη.

Μπορεί η ΕΝΠ να ήταν κατώτερη από την ομάδα μας, όπως φάνηκε καθ’όλη την διάρκεια του παιχνίδιου, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο όπως πρέπει, παρέμειναν συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι στο πλάνο του προπονητή και κατάφεραν να φτάσουν εύκολα στο τρίποντο.

Από την χθεσινή εμφάνιση δεν υστέρησε πραγματικά κανένας ποδοσφαιριστής, ούτε αυτοί που ξεκίνησαν ως βασικοί, ούτε κι αυτοί που αγωνίστηκαν ως αλλαγή. Φυσικά από τους 16 που έπαιξαν κόντρα στην ΕΝΠ, οι τρεις που κέρδισαν το μεγάλο χειροκρότημα με την σπουδαία τους εμφάνιση ήταν οι Μπρούνο, Παπουλής και Ανσαριφάρντ.

Αν εξαιρέσουμε το τέταρτο γκολ που ήρθε από την συνεργασία Μιξ, Λέτσιακς και Ζαχαρίου, τα άλλα τρία τέρματα που έριξε η ομάδα μας στην ΕΝΠ είχε συμμετοχή η τριπλέτα που αναφέραμε πιο πάνω και η οποία πραγματικά τα έκανε όλα στο τερέν του ΓΣΠ.

Το πρώτο γκολ το οποίο έβαλε ο Μίλετιτς προήλθε μετά από χτύπημα φάουλ του Μπρούνο Φελίπε. Στο δεύτερο γκολ είχε συμμετοχή ο Παπουλής, Μπρούνο και Ανσαριφάρντ με τον δεύτερο να βάζει το γκολ, ενώ το τρίτο γκολ ήρθε μετά την συνεργασία του Παπουλή με τον Καρίμ, με τον δεύτερο να ανοίγει λογαριασμό με την πράσινη φανέλα.

Η ομάδα μας λοιπόν την Κυριακή το βράδυ έκανε μια μεστή εμφάνιση, η οποία κέρδισε το χειροκρότημα από την πράσινη κερκίδα, επανάφερε ξανά τα χαμόγελα στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας και με τέτοια παρουσία επανέφερε ξανά την αισιοδοξία και την πίστη σε όλους μας ότι μπορεί να επιστρέψει δυναμικά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τώρα θα ακολουθήσει η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και οι ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν παιχνίδια με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μερικές σημαντικές ανάσες, ενώ και οι τραυματίες θα μπορέσουν να τρέξουν για να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση.