Home TOP NEWS Πρέπει να ανέβουν κι αυτοί!

Πρέπει να ανέβουν κι αυτοί!


Έδειξε η ομάδα να έχει στη μέχρι τώρα παρουσία της μέσα στην σεζόν, σκαμπανεβάσματα. Είναι σαν να μας προσφέρει Σκωτσέζικο ντους, σε αυτόν τον πρώτο ενάμιση μήνα επίσημων αγωνιστικών υποχρεόσεων. Μία κρύο και μία ζέστη…

Και για να μπορέσει το συγκρότημα του Λένον να παρουσιάσει σταθερότητα θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν όπως πρέπει.

Θα κάνουμε αναφορά σε τρεις οι οποίοι θεωρούνται κλειδιά στη μετέπειτα πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μετά την αποχή του για τους γνωστούς λόγους, ο Λοΐζος έχει μεγάλη ανάγκη μία καλή εμφάνιση που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά. Για την ώρα πάντως την ψάχνει.

Ο Μπέζους ανακοινώθηκε στις 6 Ιουλίου. Στο πρώτο διάστημα μπορούσαμε να επικαλεστούμε την ανετοιμότητα του. Τώρα όμως όχι. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος ήρθε για να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στη φετινή προσπάθεια, ως το βασικό 10άρι, έβαλε το εντυπωσιακό γκολ με την ΑΕΚ και τώρα θέλουμε να δούμε τη σταθερότητα του. Να αποδίδει δηλαδή σε ψηλά επίπεδα και χωρίς ανεβοκατεβάσματα στην απόδοση του.

Απαραίτητο είναι και για τον Μπάρκερ να δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιλογή. Είναι κι αυτός με τα πάνω και τα κάτω του, και για την ώρα θα το πούμε… περιμένουμε πολύ περισσότερα. Ήταν από τις πρώτες μεταγραφές της ομάδας, ακολούθησε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Λένον τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει νέο ξεκίνημα. Στο χέρι του είναι να τον δικαιώσει.