Home TOP NEWS Πρόγραμμα “βουνό” με την επανέναρξη

Πρόγραμμα “βουνό” με την επανέναρξη

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από τρεις σερί ήττες σε Κύπρο και Εύρωπη έψαχνε ένα ξέσπασμα και το έκανε κόντρα στην ΕΝΠ, ρίχνοντας τεσσάρα μετά από μια καλή και γεμάτη εμφάνιση που άφησε ικανοποιημένους τους πάντες στο πράσινο στρατόπεδο.


Το σύνολο του Νιλ Λένον χρειαζόταν ένα καλό αποτέλεσμα κι αυτό ήρθε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, στέλνοντας φυσικά τους ποδοσφαιριστές σε αυτή την διακοπή με ηρεμία και πολύ καλή ψυχολογία.

Τώρα αυτό που πρέπει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να “χτίσει” πάνω στα θετικά κομμάτια της νίκης επί της ΕΝΠ και να προσπαθήσει να διατηρήσει μια σταθερότητα και ισορροπία στα παιχνίδια της τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα.

Είναι γεγονός ότι το έργο για το Νιλ Λένον σε αυτή την διακοπή μόνο εύκολο δεν είναι καθώς από το “Ηλίας Πούλλος” απουσιάζουν 17 ποδοσφαιριστές και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο να δουλέψει στις προπονήσεις στα κομμάτια που χρήζουν βελτίωσης στην ομάδα μας, ενόψει και του δύσκολου προγραμμάτος που θα ακολουθήσει.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν να ανέβουν ένα αγωνιστικό “Γολγοθά” στον οποίο θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι και δυνατοί, αφού μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα κληθούν να δώσουν εννεά συνολικά παιχνίδια σε Κύπρο(5) και Ευρώπη(4).

5η αγωνιστική: Δόξα Κατωκοπιάς (εκτός)

3η αγωνιστική των ομίλων: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός)

6η αγωνιστική: ΑΕΛ (εκτός)

4η αγωνιστική των ομίλων: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός)

7η αγωνιστική: Νέα Σαλαμίνα (εντός)

8η αγωνιστική: Πάφος FC (εκτός)

5η αγωνιστική των ομίλων: Ρεάλ Σοσιεδάδ (εντός)

9η αγωνιστική: Ανόρθωση (εντός)

6η αγωνιστική των ομίλων: Σέριφ Τιρασπόλ (εκτός)