Home TOP NEWS Σπουδαία νέα για Κούσουλο

Σπουδαία νέα για Κούσουλο

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Αντρέας Δημητρίου παραχώρησε σήμερα δηλώσεις σε αρκετές ραδιοφωνικές εκπομπές και μεταξύ άλλων κλήθηκε να δώσει τα νεότερα για τον Γιάννη Κούσουλο.


Οι σχετικές τοποθετήσεις του: «O Γιάννης ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι θέμα του προπονητή πλέον πότε θα βρεθεί στην αποστολή».

«Προπονείται κανονικά με την ομάδα»

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιάννης Κούσουλος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κι ακολούθως δεν μπόρεσε να βοηθήσει ξανά την ομάδα μας.

Από την στιγμή που ο Διεθνής Κύπριος μεσοαμυντικός άρχισε να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τότε η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση δεν θα αργήσει να γίνει και σίγουρα θα είναι μια πάρα πολύ καλή εσωτερική μετεγγραφή για τον Νιλ Λένον αλλά και ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πλέον το πότε θα αγωνιστεί ο Κούσουλος αυτό εναπόκειται στον ίδιο τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό, ο οποίος σίγουρα θα του δίνει σιγά – σιγά λιγά λεπτά συμμετοχής, έτσι ώστε να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του, αφού το διάστημα που απουσίαζε ήταν αρκετά μεγάλο.