Home TOP NEWS Συνέχεια με δύο αναμετρήσεις – Η προσοχή απόψε στο ΓΣΠ (πρόγραμμα και...

Συνέχεια με δύο αναμετρήσεις – Η προσοχή απόψε στο ΓΣΠ (πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας)

Η 2η στροφή του πρωταθλήματος CYTA συνεχίζεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις στις οποίες θα αγωνιστούν οι τρεις ομάδεςς που εκπροσωπούν την Κύπρο στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.


Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που θα γίνει στο Γήπεδο Κατωκοπιά Επιστροφή «Γλαύκος Κληρίδης», η Δόξα Κατωκοπιάς θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα. Ο προσφυγικός σύλλογος στην πρεμιέρα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ και σήμερα θα ψάξει το πρώτο τρίποντο της σεζόν στο νεο του “σπίτι”. Στην αντίπερα όχθη ο Απόλλωνας νίκησε έστω και δύσκολα την ΕΝΠ στην 1η αγωνιστική και σήμερα θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Λάρνακας στο πρώτο από τα δύο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας μετά το “χαστούκι” που δέχθηκε από τον Ακρίτα Χλώρακας θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Απ την άλλη η ΑΕΚ έρχεται από την ισοπαλία με την Δόξα και θα επιδιώξει με την σειρά της να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το ΓΣΠ.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:00 Δόξα Κατωκοπιάς – Απόλλων (Cytavision)
20:00 Ομόνοια – ΑΕΚ (Primetel)

Η αγωνιστικής να σημειώσουμε άνοιξε χθες με τις αναμετρήσεις Άρη – Ολυμπιακός και Πάφος Καρμιώτισσα με τις γηπεδούχες ομάδες να πετυχένουν μεγάλες νίκες επί των αντιπάλων τους με 5-0 και 4-0 αντίστοιχα.

Άρης – Ολυμπιακός 5-0
Πάφος FC – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 4-0

Η συνέχεια

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου
19:00 ΑΕΛ – ΕΝ Παραλιμνίου (Cytavision)
20:00 Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ (Cablenet)

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου
19:00 Νέα Σαλαμίνα – Ακρίτας Χλώρακας (Cytavision)