Home TOP NEWS Θέλει πολλή δουλειά, έχει το χρόνο του

Θέλει πολλή δουλειά, έχει το χρόνο του


Κατά 99 τοις εκατό ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα βρίσκεται σε δύο μήνες στα γήπεδα του Κατάρ. Και από τη μία θα είναι σπουδαίο για την ΟΜΟΝΟΙΑ να βλέπει ποδοσφαιριστή της να αγωνίζεται σε παγκόσμιο κύπελλο, από την άλλη ωστόσο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σε μία φάση στην οποία οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα θα τρέχουν.

Αυτό ήταν εις γνώσιν της τεχνικής ηγεσίας από την αρχή. Για αυτό αποφασίστηκε η απόκτηση του Γκάρι Χούπερ. Ο Άγγλος επιθετικός έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Ένωση. Ακόμα και σε εκείνα τα πρώτα του αγγίγματα με τη μπάλα αλλά ο τρόπος που κινήθηκε στο γήπεδο στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε, φάνηκε πως πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση επιθετικού. Από αυτές που λέμε… πολύς για την Κύπρο.

Βέβαια εμφανής ήταν και η ανετοιμότητα του. Φάνηκε να είναι πάνω από τα φυσιολογικά κιλά για έναν ποδοσφαιριστή ενώ σίγουρα και η φυσική του κατάσταση θέλει ακόμη δουλειά. Και θα έχει το χρόνο του.

Ο Λένον άρχισε ήδη να τον βάζει σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας και να προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να τον ανεβάζουν σιγά σιγά. Και μέλημα είναι να είναι σε πλήρη ετοιμότητα μέχρι την ημέρα που θα αποχωρήσει ο Καρίμ. Αυτό αναμένεται βέβαια να γίνει πολύ νωρίτερα.

Και αν επανέλθει ο Γκάρι σε κατάσταση παραπλήσια αυτής της οποία ήταν στη Σέλτικ, τότε θα μιλάμε για ένα επιθετικό κανόνι στη φαρέτρα του Λένον.