Home TOP NEWS Το “who is who” του Gary Hooper

Το “who is who” του Gary Hooper

Ο 34χρονος Άγγλος επιθετικός, Γκάρι Χούπερ, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. Έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να δώσει ακόμη περισσότερο βάθος στην επιθετική γραμμή και να βοηθήσει με τα γκολ του, την επιθετική λύση που ψάχνει μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.


Ποιος είναι ο Γκάρι Χούπερ;

Γεννήθηκε στo Loughton της Αγγλίας στις 26 Ιανουαρίου 1988. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Tottenham Hotspur το 1995 όπου εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2002. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για μια σεζόν στην  Maldon Town, ενώ πριν το επαγγελματικά του βήματα αγωνίστηκε και στην ομάδα της  Grays Athletic.

Το επαγγελματικό βήμα έγινε από την Grays Athletic

Στην Grays Athletic ο Άγγλος επιθετικός παρέμεινε από το 2003 μέχρι και το 2006 στην οποία κατέγραψε συνολικά 69 συμμετοχές πετυχαίνοντας 20 γκολ.

Μετά την Grays Athletic ήρθε η μεταγραφή του Άγγλου επιθετικού στην Southend United στην οποία αγωνίστηκε σε 32 αγώνες κια πέτυχε 4 γκολ. Όσο ήταν ποδοσφαιριστής της εν λόγω ομάδας, ο Χούπερ αγωνίστηκε δανεικός στις Leyton Orient και  Hereford United.

Το 2008 ο Χούπερ πήρε μεταγραφή  Scunthorpe United στην οποία πέτυχε 43 γκολ σε 80 συμμετοχές και εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από την Celtic η οποία το 2010 τον έκανε δικό της.

Στην Celtic στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 μέχρι και το 2013, ο ποδοσφαιριστής συνυπήρξε μαζί με τον Νιλ Λένον. Μάλιστα ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός εμπιστεύτηκε τον Χούπερ δίνοντας του 138 συμμετοχές, στις οποίες πέτυχε 82 τέρματα και μοίρασε 30 ασσίστ.

Μετά τον Σκωτσέζικο σύλλογο ο Άγγλος δοκιμάστηκε από το 2013 μέχρι το 2016 στην Norwich City της οποίας φόρεσε 64 φορές την φανέλα της και με αυτή κατάφερε να πανηγυρίσει 18 γκολ.

Το 2015 αγωνίστηκε ως δανεικός στην  Sheffield Wednesday η οποία τελικά αγόρασε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή από την Norwich City. Στην παρουσία του στη  Sheffield Wednesday έγραψε συνολικά 82 συμμετοχές και πέτυχε 30 γκολ.

Απ εκεί και πέρα ο Γκάρι Χούπερ άφησε τα γήπεδα της Αγγλίας για να αγωνιστεί στην Αυστραλία και στην Wellington Phoenix.

Να σημειώσουμε ότι από την Αυστραλία αποχώρησε το 2020 για να αγωνιστεί για μια σεζόν στην Kerala Blasters της Ινδίας και μετά από εκεί επέστρεψε ξανά στην Wellington Phoenix.

Και τώρα ΟΜΟΝΟΙΑ

Το νέο του ποδοσφαιρικό βήμα λοιπόν του Χούπερ είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Άγγλος φορ που έχει πλούσιο βιογραφικό, ενώ δείχνει ότι είναι και γκολτζής έρχεται στην ομάδα μας και ο Νιλ Λένον με τον οποίο συνεργάτηκε ξανά ευελπιστεί να βρει στο πρόσωπο του τον επιθετικό που έψαχνε για να δώσει λύσει στο σκοράρισμα.