Home TOP NEWS Υποχρεώσεις για εννιά Διεθνείς

Υποχρεώσεις για εννιά Διεθνείς

Συνεχίζονται τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων με οκτώ Διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχουν σήμερα αγωνιστικές υποχρεώσεις.


Στις 17:30 θα ριχθεί πρώτος στην “μάχη”, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Η Εθνική Ιράν στην οποία βρίσκεται ο επιθετικός της ομάδας μας θα δώσει δυνατό φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Εθνική Σενεγάλης. Ο Ανσαριφάρντ αγωνίστηκε και στην φιλική νίκη κόντρα στην Ουρουγάη με τον ίδιο να δίνει την ασίστ στον Ταρέμι ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης.

Στις 20:00 θα γίνει το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Κομορών του Φουάντ Μπασίρου με την Μπουρκίνα Φάσο. Να σημειώσουμε ότι ο μεσοαμυντικός της ομάδας μας αγωνίστηκε φουλ και στο προηγούμενο νικηφόρο φιλικό της ομάδας του κόντρα στην  Εθνική Τυνησίας.

Στις 21:45 θα διεξαχθεί η σημαντική εκτός έδρας αναμέτρησης της Εθνικής Κύπρου με το Κόσοβο για την τελευταία αγωνιστική του Nations League. Ως γνωστόν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και συγκεκριμένα οι Παναγή, Παπουλής, Κακουλλής, Λοίζου, Παναγιώτου και Χαραλάμπους.

Τέλος στις 22:00 η Εθνική Νιγηρίας στην οποία βρίσκεται ο Φράνσις Ουζόχο θα τα πει φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα της Εθνικής Αλγερίας. Ο Νιγηριανός κήπερ στο προηγούμενο φιλικό της ομάδας του βρισκόταν στον πάγκο, ενώ θα αναμένουμε σήμερα να δούμε αν θα παίξει ως βασικός.

Το πρόγραμμα των Διεθνών μας

17:30 Σενεγάλη – Ιράν (Φιλικό)
20:00 Μπουρκίνα Φάσο – Κομόρες (Φιλικό)
21:45 Κόσοβο – Κύπρος (Nations League)
22:00 Αλγερία – Νιγηρία (Φιλικό)