Home TOP NEWS Αντίπαλοι με αυτούς που μας οδήγησαν στις σπουδαιότερες επιτυχίες μας

Αντίπαλοι με αυτούς που μας οδήγησαν στις σπουδαιότερες επιτυχίες μας


Το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει έναν κρισιμότατο αγώνα ο οποίος αποτελεί σίγουρα σταυροδρόμι, στην πορεία που θα διαγράψει φέτος.

Απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και την, ομολογουμένως, καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής το έργο μας δεν θα είναι δύσκολο. Πρέπει όμως να πάμε για νίκη και να την πετύχουμε.

Το παιχνίδι όμως έχει και μία άλλη ιδιαιτερότητα. Δεν είναι μόνο τον Μπεργκ που συναντούμε για πρώτη φορά ως αντίπαλο, είναι το συγκεκριμένο δίδυμο που θα έχουμε απέναντι μας. Μπεργκ και Παπαδάκης είχαν παίξει σπουδαιότατο ρόλο στις μεγάλες επιτυχίες μας. Στην πρωτιά τη χρονιά της διακοπής, στην πρώτη μας είσοδο στους ομίλους, στο πρώτο μας πρωτάθλημα ύστερα από 11 χρόνια.

Και η εκπληκτική δουλειά που γίνεται φέτος στην Πάφο δεν έχει μόνο ως πρωτεργάτη τον Μπεργκ. Ναι, ο Νορβηγός καθοδηγεί μαεστρικά την ομάδα του από νίκη σε νίκη και δικαίως την έχει σήμερα τοποθετημένη στην κορυφή του πίνακα.

Ο Λεωνίδας Παπαδάκης ωστόσο φροντίζει να κάνει εκεί, αυτό που έδειξε και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Να διατηρεί μία ομάδα σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση ενώ ενδεικτικό της τρομερής του δουλειάς είναι και το γεγονός πως η Πάφος είναι η μοναδική ομάδα μέχρι σήμερα, στις πρώτες 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος που δεν αντιμετώπισε ούτε ένα πρόβλημα με τραυματισμό. Και έρχεται να μας αντιμετωπίσει πλήρεις.

Δεν μας αρέσει όμως πρέπει να το παραδεχθούμε. Πάμε στην Πάφο ως αουτσάιντερ το Σάββατο και πρέπει πάση θυσία να ξεπεράσουμε το πολύ δύσκολο εμπόδιο, της ομάδας με τον κορυφαίο προπονητή των τελευταίων πολλών χρόνων στην Κύπρο, και της πιο καλογυμνασμένης αυτή τη στιγμή.