Home TOP NEWS Απαλλαγμένη από άγχος και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα η ομάδα ετοιμάζεται για...

Απαλλαγμένη από άγχος και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα η ομάδα ετοιμάζεται για το σπουδαίο Ευρωπαϊκό βράδυ!


Και ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε έναν τέτοιο αγώνα; Η ομαδα ετοιμάζεται για το σπουδαίο παιχνίδι που έχει μπροστά της, η προετοιμασία ενόψει Μάνστεστερ να μπαίνει στη τελική ευθεία και οι ποδοσφαιριστές μας δίνουν όλο τους τον εαυτό στις προπονήσεις, γνωρίζοντας πως η πρόκληση που έχουν ενώπιον τους είναι τεράστια.

Είναι και για τον Λένον κάτι ιδιαίτερο. Το τόνισε άλλωστε όσες φορές ρωτήθηκε για αυτόν τον αγώνα. Και πιθανότατα να γνωρίζει ήδη πως θα παρατάξει την ομάδα το βράδυ της Πέμπτης. Ένα είναι δεδομένο, πως θα αλλάξει τον σχηματισμό, θέλοντας να δει την ομάδα να ανταποκρίνεται. Ο Γιούστε είναι καλά και διεδκικεί θέση στην τριάδα της άμυνας.

Ο Κασάμα είναι επίσης καλά και αυτή τη φορά θα τον δούμε στο γήπεδο. Πολύ καλές πιθανότητες για να είναι βασικός συγκεντρώνει ο Κακουλλής, τα χαρακτηριστικά του οποίου μάλλον ταιριάζουν σε αυτό που έχει κατά νου ο Λένον. Θα είναι επίσης μία πολύ μεγάλη στιγμή για Λοΐζου και Χάμπο, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες να επιλεγεί στο αρχικό σχήμα.

Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλείουμε και πιθανές εκπλήξεις στην εντεκάδα από τον Λένον. Θα δούμε.

Για την ώρα το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Σε αυτό εννοείται πως συμβάλλει και η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα όλοι ξέρουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού με τη Γιουνάιτεντ, το άγχος όμως εννοείται πως δεν είναι στη δική μας μεριά.

Εμείς ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε μία πολύ μεγάλη, ιστορική, Ευρωπαϊκή βραδιά δίπλα στην τριφυλλάρα!