Home TOP NEWS Δημητρίου για το παιχνίδι με Γιουνάιτεντ, Φαμπιάνο και Μακάρειο

Δημητρίου για το παιχνίδι με Γιουνάιτεντ, Φαμπιάνο και Μακάρειο


Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Μάντσεστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ιστορικό παιχνίδι της Πέμπτης: «Να το απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος, είναι σημείο αναφοράς και για τους φιλάθλους οι οποίοι θα ζήσουν όμορφες στιγμές. Στόχος μας είναι να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, να το απολαύσουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Για τον Φαμπιάνο: «Θα υποβληθεί αργότερα σήμερα σε εξετάσεις. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα και να μπορούμε να μιλήσουμε για περαιτέρω. Μπασιρού και Κούσουλος ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή αλλά δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν».

Αν υπήρξε κάποια εξέλιξη για το θέμα με το Μακάρειο: «Δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμη από τον ΚΟΑ για διευθέτηση συνάντησης. Κάναμε το αίτημά μας πριν από ενάμισι μήνα και μετά κάναμε και μία υπενθύμιση. Ακούσαμε τον κ. Μιχαηλίδη να μας λέει ότι θα διευθετηθεί κάποια συνάντηση, αλλά από τότε δεν είχαμε κάτι. Ευχόμαστε να γίνει μία συνάντηση και σε αυτή να υπάρχει πρόσφορο έδαφος».