Home TOP NEWS Είναι έτοιμοι και περιμένουν την ευκαιρία τους

Είναι έτοιμοι και περιμένουν την ευκαιρία τους


Το ροτέισον, μέσα σε αυτόν τον δύκολο μήνα με τα συνεχόμενα παιχνίδια, είναι κάτι περισσότερο απαραίτητο να γίνει από τον Λένον. Γνωρίζει ο Βορειο-Ιρλανδός πως θα χρειαστεί όλο του το ρόστερ αυτό το διάστημα για να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα σε συνεχόμενες επιτυχίες. Η προτεραιότητα ασφαλώς και είναι το Κυπριακό πρωτάθλημα, όμως το κίνητρο των ποδοσφαιριστών στα παιχνίδια της Ευρώπης, όπως είναι λογικό και φυσιολογικό, είναι πολύ μεγαλύτερο.

Και υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής οι οποίοι για την ώρα είναι στην αναμονή και περιμένουν την ευκαιρία τους. Για παράδειγμα ο Μπέζους, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα είναι τώρα σε θέση να αγωνιστεί και πιθανόλογουμε πως σήμερα θα τον δούμε στο γήπεδο. Ο Ουκρανός ήρθε για να αποτελέσει τη βασική επιλογή πίσω από τον επιθετικό κορυφής και κάποια στιγμή αυτό πρέπει να γίνει.

Σπουδαίο όνομα με πολλές παραστάσεις και κάμποσα γκολ στην καριέρα του, είναι και ο Γκάρι Χούπερ. Στον λίγο χρόνο που πήρε από τον Λένον μέχρι σήμερα έδειξε πράγματα όμως όταν σταθεροποιηθεί στις βασικές επιλογές του προπονητή θα μπορέσει να κάνει αυτό για το οποίο ήρθε στην ομάδα. Να σκοράρει! Έχει κι αυτός καλές πιθανότητες σήμερα να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μπάρκερ και Ζαχαρίου αποτελούν αυτή τη στιγμή τις επιλογές πίσω από Μπρούνο και Λοΐζου. Ο Άγγλος, πέρα από το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γκεντ, δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα όμως πρόκειται για ποδοσφαιριστή τον οποίο ο Λένον πιστεύει και περιμένει πως θα τον βγάλει ασπροπρόσωπο.

Ο Λένον δείχνει να πιστεύει και τον Παναγιώτη Ζαχαρίου. Ο Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι κι αυτός στην αναμονή για να μπει στο γήπεδο και να δώσει πράγματα στην ομάδα. Έχει ήδη σκοράρει ένα γκολ φέτος, έχοντας καλή παρουσία στο ματς με το Παραλίμνι, και μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη επιλογή.