Home TOP NEWS Επίθεση από την αρχή για να το γυρίσουμε!

Επίθεση από την αρχή για να το γυρίσουμε!


Οι δεδομένες δυσκολίες που ίσχυαν πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα είναι πλέον περισσότερες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σήμερα στο γήπεδο στις 7 η ώρα, για τη συνέχεια του διακοπέντα αγώνα και θα έχει 24 λεπτά, συν τις οποίες καθυστερήσεις, για να γυρίσει τα σε βάρος της δεδομένα.


Οι δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες έκανε χθες την προσπάθεια της, δεν της επέτρεψαν να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, έφτιαξε μεν κάποιες ευκαιρίες, δεν μπόρεσε ωστόσο να σκοράρει και έχοντας απέναντί της μια καλή ομάδα, βρέθηκε κιόλας να χάνει.

Οπότε ο προσανατολισμός της ομάδας στο αποψινό παιχνίδι θα είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρος. Επίθεση, επίθεση, επίθεση! Βέβαια και η Νέα Σαλαμίνα γνωρίζει ότι θα δεχθεί πίεση, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να προσαρμόζει ανάλογα την τακτική του και τον Λένον να επιβάλλεται να βρει τις λύσεις.

Η ομάδα μπαίνει στο γήπεδο με τους Ουζόχο, Λανγκ, Γιούστε, Μάθιους, Λέτσιακς, Χαραλάμπους, Κασάμα, Παπουλη, Μπρούνο, Ζαχαρίου και Χουππερ. Έγιναν ήδη δύο αλλαγές αφού αποσύρθηκαν πριν τη διακοπή οι Ανσαριφαρντ και Μπέζους.

Ομόνοια: Ουζόχο, Μάθιους, Γιούστε, Λανγκ, Λέτσγιακς, Ζαχαρίου, Κασάμα, Χαραλάμπους, Μπρούνο, Μπέζους (55′ Παπουλής), Ανσαριφάρντ (55′ Χούπερ).

Νέα  Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Άδωνη, Κατσικάς, Οφόρι, Μιγκελίτο (40′ Τιάγκο), Μάντζεκ (63′ Mαργκάσα), Φελίπε, Καρλίτος, Κουμουρής (63′ Κλίμοβιτς), Ντορεγκαράι.

Κίτρινες: Κασάμα / Καρλίτος, Μάντζεκ, Κουμουρής.