Home TOP NEWS Επιβάλλεται να τα δώσει όλα η ομάδα στην Πάφο για το “διπλό”

Επιβάλλεται να τα δώσει όλα η ομάδα στην Πάφο για το “διπλό”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην Πάφο FC το οποίο θα γίνει αύριο στο “Στέλιος Κυριακίδης” στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Οι δύο τελευταίες ήττες στο πρωτάθλημα με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα, με την τελευταία μάλιστα να φέρνει και εξελίξεις στο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας με την απομάκρυνση του Νιλ Λένον, χάλασαν κάπως το καλό κλίμα που δημιουρήγηθηκε στην ομάδα από τα δύο πολύ καλά παιχνίδια με την Μάντσεστερ εντός και εκτός.

Με βάση το τι είδαμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ τους τελευταίους αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και με αυτά που βλέπουμε από την αυριανή αντίπαλο μας, μπορούμε να πούμε ότι το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα πλεόν (αύριο θα κοουτσάρει την ομάδα ο Μάριος Νικολάου) θα ξεκινήσει την αναμέτρηση ως αουτσάιντερ.

Στο “Ηλίας Πούλλος” γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο αύριο κόντρα στο σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, όμως άπαντες είναι αναγκασμένοι να γυρίσουν σελίδα, να ξεχάσουν τι έγινε το τι προηγήθηκε και να μπουν στο γήπεδο να αγωνιστούν με πάθος, πείσμα και δύναμη για να πάρουν το μοναδικό ζητούμενο που απ’ εδώ και πέρα είναι μόνο νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στερηθεί τους Φαμπιάνο, Κούσουλο και Μπασίρου. Απ’ εκεί και πέρα όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι διαθέσιμοι με τον Μάριο Νικολάου να καλείται να παρουσιάσει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο που θα κυνηγήσει με νύχια και με δόντια το “διπλό”.