Home TOP NEWS Ευρωπαϊκή εβδομάδα… μειωμένου ενδιαφέροντος!

Ευρωπαϊκή εβδομάδα… μειωμένου ενδιαφέροντος!


Υπό άλλες συνθήκες το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ θα αποτελούσε γιορτή, αλλά και πόλο έλξης για τις χιλιάδες οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η κατάσταση ωστόσο στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα στο πρωτάθλημα, δεν της δίνουν το περιθώριο να σκέφτεται… Ευρωπαϊκά.

Η προτεραιότητα αυτή τη φορά, αναγκαστικά πρέπει να δοθεί στους εγχώριους αγώνες. Η χρονιά δείχνει να χάνεται κι αν δεν έρθουν συνεχόμενες επιτυχίες τότε η παταγώδης αποτυχία θα είναι το μόνο για το οποίο θα μπορούμε να μιλάμε.

Περιμένουμε ότι το κλίμα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα αλλάξει με τον Φερέρα στον πάγκο, ο οποίος πάντως κάνει βουτιά στα βαθιά. Σοσιεδάδ, Ανόρθωση, Σέριφ και Άρης είναι τα 4 πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο.

Η ανάκαμψη δεν πρέπει να είναι μόνο αγωνιστική αλλά και ψυχολογική. Βέβαια αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα. Η ομάδα θα χρειαστεί και τη στήριξη του κόσμου. Το ίδιο ισχύει και για τον Φερέρα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζει σελίδα, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και οι ελπίδες μας είναι στη δουλειά που θα γίνει από δω και μπρος, από τον νεαρό Βέλγο προπονητή μας.