Home TOP NEWS Γυρίζουν σελίδα και… βλέπουν μόνο Ανόρθωση!

Γυρίζουν σελίδα και… βλέπουν μόνο Ανόρθωση!

Η όμαδα μας το βράδυ της Πέμπτης(27/10) δέχθηκε την 5η της ήττα στους ομίλους του Europa League και όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα στον όμιλο της,  μόνο με ένα ποδοσφαιρικό θαύμα και με νίκη τουλάχιστον 0-3 στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Σέριφ μπορεί να δώσει συνέχεια στο Ευρωπαικό της ταξίδι.


Το παιχνίδι με την Ρεάλ Σοσιεδάδ ανήκει στο παρελθόν, ενώ πριν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και το παιχνίδι με την Σέριφ μεσολαβεί ένας πολύ κρίσιμος αγώνας στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ανόρθωση και εκεί θα πρέπει από σήμερα κιόλας να είναι επικεντρωμένοι άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος”.

Τον τελευταίο μήνα η ομάδα μας βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη, άλλωστε αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα της και τους αριθμούς της στο πρωτάθλημα. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και έχει να δει δίχτυα από το ματς με την Γιουνάιτεντ στο ΓΣΠ, δηλαδή σε έξι σερί παιχνίδια, κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία πρέπει να δουλέψει ο Φερέρα και οι συνεργάτες για να τα αλλάξουν. Το γεγονός ότι, υπάρχουν πολλές μαζεμένες υποχρεώσεις σε Κύπρο και πρωτάθλημα, δεν υπάρχει χρόνος για ηρεμία και επάνοδο και σίγουρα είναι κάτι που δημιουργεί έξτρα πίεση, τόσο στους ποδοσφαιριστές, όσο και στην τεχνική ηγεσία.

Την Δευτέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση και όσο σκληρό και να ακούγεται, όσο νωρίς και να βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα, η νίκη τη θα είναι μονόδρομος, καθώς οι πέντε ήττες σε οκτώ παιχνίδια δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στο σύνολο του Γιανίκ Φερέρα για νεές απώλειες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα που θα της επιτρέψει να επανέλθει στις επιτυχίες και σίγουρα θα της αλλάξει και την ψυχολογία. Με πάθος, πίστη και ιδιαίτερη προσοχή και με σύμμαχο τον ΛΑΟ η ομάδα μας μπορεί να βρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Ανόρθωση που θα την ξεκολλήσει βαθμολογικά και την ίδια ώρα θα την ανεβάσει ψυχολογικά.

Ο Γιανίκ Φερέρα μέχρι και την Δευτέρα θα κληθεί να δουλέψει πολύ σκληρά με τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να παρουσιάσει εντός των τεσσάρων γραμμών μια αλλαγμένη ΟΜΟΝΟΙΑ προς το καλύτερο. Σε κάποια σημεία του αγώνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ είδαμε τη διάθεση και την θέληση των ποδοσφαιριστών, όμως με την Ανόρθωση δεν θα αρκεί μόνο αυτό, καθώς η ομάδα μας θα θέλει να συνδυάσει την καλή εμφάνιση με το τρίποντο.

Σήμερα θα γίνει αποθεραπεία και μέσα σε δύο 24ωρα θα πρέπει όλα τα πιο πάνω να λυθούν.