Home TOP NEWS Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε!

Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε!


Η αγωνιστική κατρακύλα συνεχίστηκε απόψε στην Πάφο. Πήγαμε εκεί ως αουτσάιντερ και δυστυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε με εμφατικό τρόπο. Ήταν ακόμα ένας αγωνιστικός διασυρμός για μία ομάδα η οποία μπήκε σε αυτή  τη χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Κι όμως σήμερα ο απολογισμός μας στα πρώτα 8 παιχνίδια πρωταθλήματος λέει 5 ήττες, 8η θέση και ενδεχομένως με το τέλος της αγωνιστικής να είμαστε ακόμη πιο κάτω.

Είδε τη νέα του ομάδα ο Γιανίκ Φερέρα. Μάλλον κατάλαβε ότι έχει κάμποση δουλειά και πολλά να αλλάξει αν θέλει να δει την ομάδα να κάνει έστω την προσπάθεια να σώσει κάτι από τη χρονιά της.

Το σίγουρο είναι ότι, από όποια πλευρά κι αν το δεις, αυτό που παρακολουθούμε σήμερα δεν ανταποκρίνεται στο μέγεθος του ονόματος, στο μέγεθος του προϋπολογισμού, στο ύψος των στόχων που τέθηκαν. Είναι σοβαρότατα τα λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και οι ευθύνες συγκεκριμένες.

Η ομάδα βουλιάζει και τώρα είμαστε σε ένα σημείο να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για αγωνιστική ανάκαμψη, σε έναν προπονητή ο οποίος αρχίζει υπό συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές.

Ευθύνη για το πως εξελίσσονται μέχρι σήμερα τα πράγματα σαφώς και βαραίνουν τον διοικητικό ηγέτη της ποδοφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ…