Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Αυτό που όλοι περιμένουμε απόψε είναι κάτι μοναδικό. Κάτι ανεπανάληπτο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στο μεγαλοπρεπές Ολντ Τράφορντ για να τεθεί αντιμέτωπη με τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ. Μία στιγμή η οποία θα καταγραφεί στα κιτάπια της ιστορίας της ομάδας μας με χρυσά γράμματα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

Και για όσους προτρέχουν… όχι η ομάδα δεν είναι στην Αγγλία για τουρισμό. Η ομάδα δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Βρίσκεται σήμερα στο Μάντσεστερ για να δώσει έναν μεγάλο αγώνα, αφού έχει κερδίσει τη θέση της εκεί με την αξία της, με τη συνέπεια της, τον επαγγελματισμό που επέδειξε τα τελευταία χρόνια, τις επιτυχίες που κατέγραψε. Και όλοι δικαιούνται να το ζήσουν απόψε με τη ψυχή τους. Η προσπάθεια των παικτών θα είναι σε ακόμα έναν αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας οτι μπροστά τους ξεπροβάλλει το πανύψηλο εμπόδιο.

Ο Λένον έδωσε τα αγωνιστικά δεδομένα χθες. Η απουσία του Φάμπι είναι τεράστια, όπως και αυτή του Μπασιρού. Αναμένουμε αλλαγές απόψε σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.

Μεγαλειώδης θα είναι και η παρουσία του πράσινου Λαού στις εξέδρες του γηπέδου. Υπολογίζεται ότι δίπλα στην ομάδα θα βρίσκονται 5000 ΟΜΟΝΟΙΑτες, στη μαζικότερη παρουσία των οπαδών μας, σε αγώνα στο εξωτερικό, που έγινε ποτέ.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 10 το βράδυ και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cytavision.