Home TOP NEWS Η σκιαγράφηση του Φερέρα από τον Λαΐφη: “Δουλευταράς και αρκετά πειθαρχημένος…”

Η σκιαγράφηση του Φερέρα από τον Λαΐφη: “Δουλευταράς και αρκετά πειθαρχημένος…”

O Γιανίκ Φερέρα είναι από σήμερα και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας μας.


Ο 42χρόνος Βέλγος τεχνικός ως γνωστόν στο παρελθόν δούλεψε σε ομάδες του Βελγίου και της Σαουδικής Αραβίας και κατέκτησε ένα κύπελλο στο Βέλγιο και πρωτάθλημα στην Σαουδική Αραβία..

Ο Φερέρα στο παρελθόν και συγκεκριμένα την σεζόν 2016/17 δούλεψε για ένα δίμηνο και με ένα Κύπριο ποδοσφαιριστή στην Σταντάρ Λιέγης και συγκεκριμένα με τον Κωναταντίνο Λαΐφη ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy σκιαγράφοντας το νέο κόουτς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως ήταν η συνύπαρξη σου με τον νέο τεχνικό της Ομονοιας Γιανίκ Φερέρα; «Ο κύριος Φερέρα ηταν ο πρώτος μου προπονητής στην Σταντάρ Λιέγης. Η συνεργασία μου μαζί του ήταν μόλις για δύο μήνες. Αν πρέπει να σημειώσω κάτι ήταν πως προσωπικά εμένα με πίστεψε από τη πρώτη στιγμή. Με στήριξε από τη πρώτη μέρα και με βοήθησε να εγκλιματιστώ πιο γρήγορα».

Πως κρίνεις την επιλογή των διοικούντων της Ομονοιας στην επιλογή του ως νέος τεχνικός της ομαδας; «Κατά την προσωπική μου άποψη, η επιλογή Γιανίκ Φερέρα είναι μια σωστή επιλογή καθώς είναι ένας αξιόλογος προπονητής ο οποίος πιστεύω ότι μπορεί να επαναφέρει την Ομόνοια στο σωστό δρόμο».

Και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που τον διακρινουν; «Αυτό που μπορώ να πω για τον κύριο Φερέρα είναι πως πρόκειται για έναν προπονητή δουλευταρά και αρκετά πειθαρχημένος καθώς του αρέσει η σκληρή δουλειά. Είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να τους βγάλει το καλύτερο τους εαυτό τόσο στις προπονήσεις όσο και στο γήπεδο».