Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Καλή παρουσία, προβάδισμα… και τώρα θέλει σοβαρότητα και συνέχεια

Ημίχρονο: Καλή παρουσία, προβάδισμα… και τώρα θέλει σοβαρότητα και συνέχεια


Μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν επιθετική από το ξεκίνημα, ήταν η ομάδα που προσπαθούσε κρατώντας περισσότερο μπάλα. Και η Δόξα πάντως έδειξε από το ξεκίνημα ομάδα η οποία μπορούσε να γίνει απειλητική στο παιχνίδι ημιαναμονής που έκανε. Μάλιστα μετά το πρώτο 15λεπτό άρχησε να φέρνει το παιχνίδι σε ισορροπία, να κρατάει περισσότερο και να επιτίθεται κι αυτή πιο οργανωμένα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε πολλές προϋποθέσεις μπροστά της τις οποίες χαράμισε, όμως στο τέλος βρήκε την ουσία με τον Μπρούνο.

Είναι καλή η παρουσία της ομάδας στην Περιστερώνα και πρέπει να συνεχίσει έτσι.

Α’ Ημίχρονο:

Στο 5ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ πήρε κάθετη πάσα στη περιοχή από τον Μπρούνο, περίμενε ο Παπουλής και ο Λοΐζου όμως ο Κοβάσεβιτς πρόλαβε να διώξει.

Στο 10ο λεπτό ο Χαράλαμπος πήρε μπάλα από πλάγια θέση μέσα στη περιοχή, έκανε με δύναμη σουτ το οποίο πήγε πολύ πλάγια.

Στο 13ο λεπτό ο Μπρούνο έδωσε πλάγια δεξιά στον Λοΐζου που μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε όμως ο Σισκόφσκι απέκρουσε σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τη Δόξα ήρθε στο 14ο λεπτό. Ο Βαγιέχο πήρε μπάλα στο κέντρο, ήταν μόνος έξω από την περιοχή μας, έκανε με δύναμη σουτ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από την εστία μας.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 17ο λεπρό η Δόξα. Άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα οι γηπεδούχοι, ο Μπένι έδωσε στον Σαντίκ στη περιοχή όμως το πλασέ του απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Στο 21ο λεπτό ο Λανγκ βρέθηκε στην επίθεση, έκανε το 1-2 με τον Μπρούνο και όντας μόνος ελαφρώς πλάγια κοντά στην εστία επέλεξε να σεντράρει αντί να τελειώσει.

Στο 24ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έκανε φιλόδοξο σουτ έξω από την περιοχή το οποίο όμως ήταν άστοχο.

Στο 32ο λεπτό ο Ασαμόα βρέθηκε σε θέση για σουτ στα όρια της περιοχής μας, τό έκανε όμως ήταν αδύναμο και άστοχο.

Στο 36ο λεπτό ο Λοΐζου σέντραρε στο ύψος του πέναλτι, ο Παπουλής έκανε γυριστό σουτ το οποίο έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Σισκόφσκι.

Στο 42ο λεπτό ο Μπρούνο έδωσε κάθετη πάσα στον Ανσαριφάρντ, αυτός έκανε με πάσα τακουνάκι στον Λέτσιακς ο οποίος μπήκε στη φάση , έδωσε στον Μπρούνο που σκόραρε με δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση.