Home TOP NEWS Κεφάλια κάτω, δουλειά και συνεχίζουμε…

Κεφάλια κάτω, δουλειά και συνεχίζουμε…


Ο αγώνας με τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ανήκει στο παρελθόν. Οι ποδοσφαιριστές μας μπορούν να αισθάνονται ήσυχοι αφού έκαναν τα πάντα στο Ολντ Τράφορντ και βρέθηκαν δευτερόλεπτα από ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Η ομάδα επέστρεψε χθες στη Κύπρο και σήμερα θα είναι στο γήπεδο στο Γέρι, για προπόνηση ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα η οποία είναι πάνω από εμάς στη βαθμολογία έχοντας παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι σήμερα, και με την προσαρμογή μας σε έναν αγώνα εντελώς διαφορετικής προσέγγισης, να αποτελεί στοίχημα.

Πάντως μέχρι σήμερα, έχοντας παίξει τρεις Ευρωπαϊκούς αγώνες, ο απολογισμός στα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολούθησαν δεν είναι καλός. Επστρέφοντας από το ματς με τη Σέριφ, χάσαμε από τον Απόλλωνα, επιστρέφοντας από το παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ κερδίσαμε την Ένωση και επιστρέφοντας από το ματς με τη Γιουνάιτεντ χάσαμε από την ΑΕΛ. Τη δευτέρα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και θα πρέπει ο στόχος να επιτευχθεί πασή θυσία. Ήδη χθες η Πάφος κέρδισε και η διαφορά μας τώρα από την κορυφή είναι 8 βαθμοί.

Θα γίνουν αλλαγές και πάλι από τον Λένον. Τόσο στο σχήμα που θα επιλέξει, ενώ ένα σχετικό ροτέισον είναι αναγκαστικό. Οι παίκτες μας λοιπόν σκύβουν το κεφάλι, στρώνονται στη δουλειά και έχουν δύο προπονήσεις μπροστά τους για να προετοιμαστούν για έναν αγώνα ο οποίος έχει βαθμό δυσκολίας.