Home TOP NEWS Match Report: Ήττα χωρίς κανένα λόγο στο Τσίρειο

Match Report: Ήττα χωρίς κανένα λόγο στο Τσίρειο


Χάσαμε τον αγώνα στη Λεμεσό. Ύστερα από ένα παιχνίδι στο οποίο φάνηκε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα από την ΑΕΛ, η επιπολαιότητα στις επιθετικές μας προσπάθειες και μία στιγμή αμυντικής αδάνειας, έφεραν την ήττα με 1-0.

Ανεβοκατέβενε η μπάλα από την αρχή του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες μπήκαν επιθετικά. Μάλιστα νωρίς ήρθαν και οι πρώτες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Μετά το 15λεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να επιβάλλεται στο γήπεδο, να κρατάει περισσότερο μπάλα και να είναι η ομάδα που επιζητούσε περισσότερο το γκολ. Επιτεθήκαμε, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, απωλέσαμε και πέναλτι και τελικά ήταν η ΑΕΛ αυτή που κόντρα στη ροή του παιχνιδιού σκόραρε και προηγείται με 1-0.

Κι εκεί που περιμέναμε την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο για να γυρίσουμε τα δεδομένα, δεν την είδαμε ποτέ. Όλες οι προσπάθειες μας έπεσαν στο κενό, η ΑΕΛ διαχειρίστηκε πολύ καλά το προβάδισμα της και πήρε τη νίκη.

Κρίμα γιατί ήμασταν σαφώς ανώτεροι από την αντίπαλο μας. Στα αρνητικά του αγώνα βεβαίως και ο τραυματισμός του Φαμπιάνο.

Α’ Ημίχρονο

Στο 2ο λεπτό ο Νταβόρ έκανε σέντρα στην περιοχη μας, ο Τσέποβιτς έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Φαμπιάνο.

Η πρώτη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 8ο λεπτό όταν ο Μιξ έστειλε μπαλιά χαμηλά για τον Ανσαριφάρντ που δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή.

Στο 9ο λεπτό ο Τσέποβιτς έφυγε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο, πλάσαρε όμως εντελώς λάθος και η  μπάλα έφυγε έξω.

Συτο 13ο λεπτό ο Παπουλής έκανε πλασέ έξω από την περιοχή όμως ήταν άστοχο

Στο 14ο λεπτό ο Παπουλής έβγαλε μόνο τον Μπρούνο απέναντι στον Μουριέλ όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 17’ ο Μπρούνο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, μόνος ο Λανγκ στην περιοχή έκανε πλασέ άστοχο.

Στο 32ο λεπτό κερδίσαμε πέναλτι με τον Παπουλή. Το εκτέλεσε ο Μπρούνο, απέκρουσε ο Μουριέλ.

Στο 38ο λεπτό ο Κάσα πήρε πάσα στα όρια της περιοχής μας, έκανε μία προσποίηση, πλάσαρε την εστία μας νικώντας οτον Φαμπιάνο και ανοίγοντας το σκορ.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Λοΐζου ύστερα από ενέργεια στην περιοχή, σουτ στη κλειστή γωνία του Μουριέλ ο οποίος απέκρουσε ενώ η μπάλα κτύπησε και στο δοκάρι.

Στο 2ο λεπτό της καθυστέρησης ο Λέτσιακς μπήκε στην περιοχή από αριστερά, είχε χρόνο, έδωσε πάσα παράλληλη όμως κανείς δεν μπόρεσε να μπει στη φάση και να σκοράρει.

 

Β’ Ημίχρονο

Ένα γύρισμα έκανε με δύναμη στη περιοχή έκανε ο Παπουλής, η μπάλα πέρασε παράλληλα χωρίς να την αγγίξει κάποιος.

Στο 52ο λεπτό ο Φραντζής έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 53ο λεπτό ο Μιραλάς έκανε πλασέ έξω από την περιοχή, ο Φαμπιάνο έκανε ωραία απόκρουση.

Στο 55ο λεπτό ο Φαμπιάνο αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Παναγή.

Στο 59ο λεπτό ο Μάθιους σέντραρε στην περιοχή, ο Μπρούνο έπιασε αδύναμη καφαλιά και έχασε ευκαιρία.

Στο 62ο λεπτό μπήκαν οι Κασάμα, Χούμπερ και Μπάρκερ στη θέση των Μιξ, Λοΐζου και Παπουλή

Στο 65ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έδω κάθετα στον Μπρούνο που τον έβγαλε μόνο απέναντι στον Μουριέλ, όμως δεν μπόρεσε να τον ντριμπλάρει και να σκοράρει.

Στο 68ο λεπτό ο Μπάρκερ έκανε σουτ απο δύσκολη γνωία, ήταν καλό, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω

Στο 80 λεπτό ο Σάντος βγήκε μόνος απέναντι στον Παναγή, τον πλάσαρε όμως η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια έγινε δεύτερο σουτ άστοχο.

Στο 87ο λεπτό ο Κα΄σαμε έστειλε μπαλιά στην περιοχή για τον Χούπερ, αυτός έκανε γύρισμα στο ύχος του πέναλτι για τον Μπρούνο ο οποίος σούταρε μόνος άουτ.

Ο Κακουλλής μπήκε στη θέση του Μπρούνο στο 88’.