Home TOP NEWS «Μεγάλο λάθος με Κίτσο»

«Μεγάλο λάθος με Κίτσο»


Αυτός είναι ο τίτλος δημοσίευματος της αθλητικής ιστοσελίδα Sportdog.gr, το οποίο αναφέρεται στην περίπτωση Κίτσου σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τονίζοντας πως ήταν λάθος από τους ερυθρόλευκους να τον παραχωρήσουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Δείτε ΕΔΩ

Το απόσπασμα στο δημοσίευμα: 

Έτριβαν τα μάτια τους με τον Κίτσο!

Παρά τις πολλές μεταγραφές του καλοκαιριού και τα δύο αριστερά μπακ που αποκτήθηκαν, Μαρσέλο και Λάιτνερ, ο Ολυμπιακός έχει μείνει μόνο με τον Ρέαμπτσιουκ που είναι φανερό πλέον πως δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Ο Μολδαβός δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε 90λεπτο, όμως έχει κουραστεί πάρα πολύ και πρέπει να κάτσει στον πάγκο για να… αδειάσει το μυαλό του. Από τη στιγμή όμως που ο Βραζιλιάνος χαφ λογίζεται ως χαφ και ο Ισραηλινός δεν έχει μπει στην εξίσωση, δεν υπάρχει αντικαταστάτης του.

Θα μπορούσε πάντως να είχε μείνει ως back-up ο Φώτης Κίτσος, ο οποίος αποχώρησε δανεικός. Ο 19χρονος άσος (που έγινε από εξτρέμ μπακ με απόφαση Μαρτίνς!) αγωνίζεται στην Ομόνοια και την Πέμπτη το βράδυ ήταν εξαιρετικός στο Europa League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!