Home TOP NEWS Να ψάξει τη νίκη με κάθε τρόπο

Να ψάξει τη νίκη με κάθε τρόπο

Τα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, δεν επιτρέπουν στην όμαδα μας για άλλες απώλειες απ’ εδώ και μπρος στον θεσμό του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζεται πανέτοιμο, έτσι ώστε να αρχίσει να πάιρνει τα αποτελέσματα και να “χτίσει” ένα σερί νικών που θα του επιτρέψει να πλησιάσει τα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.


Μπορεί να μπήκαμε στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, ωστόσο όπως είναι τα πράγματα στον βαθμολογικό πίνακα, δεν είναι καθόλου νωρίς να μιλάμε για παιχνίδια “μονοδρόμους” για την ΟΜΟΝΟΙΑ και ένα τέτοιο είναι και το αυριανό ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, το οποίο κρίνεται ως σημαντικό και κομβικό.

Στο “Ηλίας Πούλλος” και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους και να το αντιληφθούν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια λάθους και θα πρέπει να παρουσιάζονται αποφασισμένοι και διψασμένοι για την επιτυχία.

Όπως αναφερθήκαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο η προετιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στο “Ηλίας Πούλλος”. Ο Βέλγος τεχνικός αναμένεται να έχει αυξημένες επιλογές και θεωρείται δεδομένο ότι θα προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς της περασμένης Πέμπτης απέναντι στη Σοσιεδάδ με στόχο να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη η οποία αν έρθει θα είναι και η πρώτη του στον πάγκο της ομάδας μας.