Home TOP NEWS Νίκη και μόνο νίκη…

Νίκη και μόνο νίκη…

Τέσσερεις ήττες σε επτά παιχνίδια για την ομάδα μας είναι πάρα πόλλες κάτι που συνεπάγεται ότι στον σημερινό (18:00) αγώνα θα πρέπει να ψάξει μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο κόντρα στην Πάφο FC.


Με την τροπή λοιπόν που πήραν τα πράγματα στον φετινό μαραθώνιο που μας αναγκάζει να κοιτάζουμε την κορυφή από την 7η θέση έχοντας απ’ αυτή απόσταση οκτώ βαθμών, το σημερινό παιχνίδι για το σύνολο πλέον του Γιανίκ Φερέρα αποτελεί κυριολεκτικά μονόδρομος.

Μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα κυρίως στο πρωτάθλημα η ψυχολογία στις τάξεις όλων στο πράσινο οικοδόμημα είναι στο ναδίρ, ωστόσο άπαντες καλούνται να βρουν την δύναμη να σηκώσουν κεφάλι και να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του “Στέλιος Κυριακίδης” διεκδικώντας τη νίκη.

Θα είναι σίγουρα μια τεράστια πρόκληση και μια γερή εξέταση το σημερινό παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού μπροστά της θα έχει την ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς, τα περισσότερα γκολ στο ενεργητικό και τα λιγότερα στο παθητικό, ενώ επιπλέον η Πάφος FC έχει τον Χένινγκ Μπεργκ στην άκρη του πάγκου της που γνωρίζει πολύ καλά τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ανακοινώθηκε και βλέπει το παιχνίδι από την κερκίδα…

Ο Γιανίκ Φερέρα ανακοινώθηκε χθες και επίσημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο 42χρόνος κόουτς βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και θα είναι παρών απόψε στις κερκίδες του “Στέλιος Κυριακίδης” για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της νέας του ομάδα και των νέων ποδοσφαιριστών του.

Συνεπώς το βάρος του κοουτσαρίσματος στον σημερινό αγώνα θα πέσει στον Μάριο Νικολάου ο οποίος έχοντας πέντε απουσίες (Φαμπιάνο, Μπασίρου, Κούσουλος, Μιξ και Ψάλτης) θα κληθεί να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει το “διπλό” και το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο για την φετινή σεζόν.