Home TOP NEWS Ώρα για νίκη!

Ώρα για νίκη!


Κρισιμότατο είναι το αποψινό παιχνίδι που δίνε στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Έχοντας μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία, δικαιολογημένα αφού η παρουσία της μέχρι τώρα ήταν απογοητευτική, η ομάδα μας καλείται να πάρει απόψε τη νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ενδεχομένη επιτυχία θα μας ανεβάσει βαθμολογικά ωστόσο αυτή τη στιγμή θεωρείται σημαντικότερο το να ανακτήσου οι παίκτες μας τη χαμένη του ψυχολογία ύστερα από τις συνεχόμενες ήττες μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Ο Γιανίκ Φερέρα επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία την πίστη του στους παίκτες του εκφράζοντας μάλιστα και τη σιγουριά πως θα δούμε πολύ σύντομα ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ έως τώρα. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν. Δεδομένες οι απουσίες των Φαμπιάνο και Μπασιρού.

Περιμένουμε να δούμε αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Σοσιεδάδ. Το σημαντικό είναι να μπορέσει να βγάλει η ομάδα αντίδραση σε ένα τετοιο παιχνίδι, απέναντι σε μία αντίπαλο η οποία επίσης δείχνει ακόμη να ψάχνεται. Χθες πήγε κόσμος στο «Ηλίας Πούλλος» και απαίτησε αλλαγή της εικόνας της ομάδας. Περιμένουμε να το δούμε αυτό από σήμερα.

Θα είναι εξαιρετικά βοηθητικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει απόψε τη στήριξη του κόσμου. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 7 το βράδυ και θα μεταδίδεται από τη Primetel.