Home TOP NEWS Παναγή ή Ουζόχο; Η απάντηση αύριο…

Παναγή ή Ουζόχο; Η απάντηση αύριο…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται από χθες στην Αγγλία, όπου την Πέμπττη θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.


Ως γνωστόν η όμαδα μας ταξίδεψε στην Αγγλία χωρίς τον Φαμπιάνο στην αποστολή της, ο οποίος έφυγε τραυματίας από το Τσίρειο και το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι ποιο θα ρίξει στην “μάχη” ο Λένον στην αναμέτρηση του Ολντ Τράφορντ για να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο κήπερ.

Πάντως κόντρα στην Σέριφ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, όταν τραυματίστηκε ο Φαμπιάνο σε εκείνο το παιχνίδι είδαμε την θέση να την παίρνει ο Φράνσις Ουζόχο.

Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός θα προτιμήσει τον Αφρικανό κήπερ κάτω από τα δοκάρια και να χρησιμοποιήσει τον Παναγή στο επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Όποιος και να επιλεχθεί από τον τεχνικό της ομάδας μας θα πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ καθώς αναμένεται η Γιουνάιτεντ να παρουσιαστεί ακόμη πιο επιθετική, απ’ ότι παροσιάστηκε στο ΓΣΠ.