Home TOP NEWS Πιάνει δουλειά ο Φερέρα

Πιάνει δουλειά ο Φερέρα


Στο «Ηλίας Πούλλος» θα βρεθεί σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Γιανίκ Φερέρα πήρε μία πρώτη γεύση χθες στο «Στέλιος Κυριακίδης» και αυτό που καλείται να κάνει κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι.

Η χρονική στιγμή σίγουρα δεν είναι και η ιδανικότερη αφού έχει ελάχιστο χρόνο για να μπορέσει να εμφυσήσει τη φιλοσοφία του αλλά και να την εμπαιδώσουν οι ποδοσφαιριστές. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και μάλιστα είναι μαζεμένες.

Σε πρώτη φάση, αυτό που θα πράξει είναι να προσπαθήσει να ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας η οποία φαίνεται πως παίζει πλέον χωρίς αυτοπεποίθηση. Και πως να υπάρχει καλό ηθικό όταν σε 15 παιχνίδια από την έναρξη της χρονιάς στα δέκα έφυγε από το γήπεδο ηττημένη.

Είναι αναγκαίο να αντιληφθεί άμεσα δυνατότητες και αδυναμίες και βάση αυτών να δουλέψει, ενώ θα πρέπει να δώσει στους ποδοσφαιριστές του νέα κίνητρα μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες.

Το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα καθίσει στον πάγκο είναι αυτό με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την Πέμπτη ενώ ακολουθεί το κρισιμότατο παιχνίδι στο ΓΣΠ με την Ανόρθωση.

Αυτή τη φορά πρέπει όντως να δοθεί προτεραιότητα από το νέο προπονητή. Και ναι, έτσι όπως κυλούν τα πράγματα, είμαστε αναγκασμένοι να επιλέξουμε το παιχνίδι στο οποίο θα δώσουμε βάση!