Home TOP NEWS Post Game: Ήττα, καταρρακωμένη ψυχολογία, νέος προπονητής

Post Game: Ήττα, καταρρακωμένη ψυχολογία, νέος προπονητής


Μείναμε ξανά στην προσπάθεια, αποσπασματικά, σε κάποια μικρά χρονικά διαστήματα του αγώνα στην Πάφο. Η ομάδα έκανε χθες βράδυ λίγα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο του «Στέλιος Κυριακίδης» και το αποτέλεσμα απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Πάφου, δεν μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Όλα έγιναν υπό το βλέμμα του Γιανίκ Φερέρα. Ο Βέλγος προπονητής, ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην αγωνιστική της ανάκαμψη, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

Χθες είδε τη μετριότατη παρουσία των ποδοσφαιριστών του. Την αδυναμία στο σκοράρισμα, τις πολύ λίγες φάσεις που μπόρεσαν να δημιουργήσουν στο παιχνίδι, τα αμυντικά κενά.

Μία ομάδα ευάλωτη στις ορέξεις τις αντιπάλου μας, η οποία αν διατηρούσε το ρυθμό της μέχρι το τέλος, μετά το 3-0 έριξε ταχύτητα η Πάφος, θα μας είχε διασύρει.

Έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές κακό παιχνίδι. Το χειρότερο του από τη μέρα που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως ο Μπρούνο. Ούτε και χθες έδωσε κάποια βοήθεια στην ομάδα ο Λοΐζου. Προσπαθούσε χωρίς ουσία ο Παπουλής. Ο Ανσαριφάρντ ήταν παντελώς ανούσιος.

Προσπαθούσε μόνος στο κέντρο ο Χάμπος αφού ο Κασάμα σε ακόμα ένα ματς απογοητεύει.

Με το πέναλτι που παραχώρησε ο Μάθιους ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στον αγώνα ενώ ο Λέτσιακς δεν ήταν καθόλου καλός.

Οι αλλαγές που έγιναν δεν έδωσαν κάτι στην ομάδα.

Είναι πλέον φανερό πως το πρόβλημα είναι και ψυχολογικό. Φυσιολογικά, αφού η χθεσινή ήττα ήταν η πέμπτη συνεχόμενη.

Καλείται να πιάσει δουλειά ο Φερέρα και έχει λίγο χρόνο αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Την Πέμπτη παίζουμε με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ενώ κόντρα στην Ανόρθωση δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να κερδίσουμε. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν μπορούμε.