Home TOP NEWS Post Game: Πήρε το ζητούμενο και… μπήκε με φόρα στο πρόγραμμα “φωτιά”

Post Game: Πήρε το ζητούμενο και… μπήκε με φόρα στο πρόγραμμα “φωτιά”

Το ζητούμενο στην χθεσινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Δόξα Κατωκοπιάς, που ήτσν η νίκη κσι η εξασφάλιση των τριών βαθμών ήρθε και μάλιστα για ακόμη ένα παιχνίδι, το δεύτερο κατά σειρά ήρθε με καθαρόι σκορ.


Μπορεί η ομάδα μας να μην έκανε την φαντεζί εμφάνιση, όμως οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον έδειξαν στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό το τι ήθελαν από μέσα από την αναμέτρηση, το οποίοι δεν ήταν άλλο εκτός από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα του αγώνα που και η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει την ομάδα μας σε γενικές γραμμές η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που επέβελε τον ρυθμό της και έδειξε την ποιοτική της ανωτερότητα έναντι του αντιπάλου, με την οποία κατάφερε τελικά να επικρατήσει.

Η νίκη επί της Δόξας ήταν η πρώτη εκτός έδρας, η δεύτερη σερί και η τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα και σίγουρα όλα αυτά έρχονται να δώσουν ψυχολογία και ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον αφού ως γνωστόν από χθες εισήλθαν στο πρόγραμμα “φωτιά”.

Όσον για το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με την  Δόξα ξεχώρισε ο Νεμάνια Μίλετιτς που ήταν “κυρίαρχος”¨στο αμυντικό τρίτο. Επίσης ο Λοίζου έκανε ένα πολύ καλό παιχνιδι με το νεαρό να παίρνει πρωτοβουλίες στην αναμέτρηση.

Φυσικά αυτοί που κέρδισαν το μεγάλο χειροκρότημα στο τέλος της βραδιάς δεν ήταν άλλοι από τους δύο σκόρερ τον Μπρούνο Φελίπε και τον Ρομάν Μπεζούς. Ο Βραζιλιάνος με τις παρουσίες του και την προσφορά του στο σκοράρισμα δικαιώνει όλους αυτούς που ήθελαν να τον φέρουν στο “Ήλίας Πούλλος”, ενώ ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός πέτυχε χθες το δεύτερο του τέρμα με την πράσινη φανέλα, το οποίο έρχεται να συναγωνιστεί αυτό με το οποίο άνοιξε λογαριασμό με την ομάδα μας.

Τώρα η προσοχή στο πράσινο στρατόπεδο στρέφεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Νιλ Λένον στις επόμενες προπονήσεις θα δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι Κασάμα και Κούσουλος κι αν θα μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια κόντρα στους “κόκκινους διαβόλους”, εκτός θα είναι σίγουρα ο Μπασίρου που αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό.