Home TOP NEWS Post Game: Τέταρτη ήττα, προβληματισμός και… αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο

Post Game: Τέταρτη ήττα, προβληματισμός και… αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο

Σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε σε διάστημα δύο ημέρων, η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να κάνει την έκπληξη αναγκάζοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ στην 4η εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα στις πρώτες επτά αγωνιστικές.


Αυτό που στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι ότι μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση στο “Ολντ Τράφορντ” κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άπαντες περιμέναν να δουν την ομάδα μας να παρουσιάζεται με καλή ψυχολογία στο πρωτάθλημα, αντί αυτού όμως η απόδοση της κινήθηκε στα ρηχά και δικαίως γνώρισε την ήττα.

Αν εξαιρέσουμε μια δύο καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και κάποιες προϋποθέσεις στο “σπαστό” δεύτερο ημίχρονο , απ’ εκεί και πέρα δεν είδαμε κάτι άλλο από την ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά το γκολ που δέχθηκε στο 50ο λεπτό φαίνοταν και μέσα στο γήπεδο ότι οι ποδοσφαιριστές μας για άλλη μια φορά δεν μπορούσαν να βγάλουν αντίδραση και να βρουν τις απαντήσεις.

Κάποιοι παίκτες “κλειδιά” που σε άλλα παιχνίδια κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα μας και να την οδηγήσουν σε νίκη, στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό και έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε άσφαιρη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και χωρίς βαθμολογικό ώφελος.

Η νέα απώλεια βαθμών σίγουρα μας πληγωνεί και εκτός αυτού έφερε και εξελίξεις στην ομάδα μας αφού λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Νιλ Λένον από τον πάγκο της ομάδας μας.

Τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ με νέο αφεντικό στον πάγκο της καλείται να σηκώσει το κεφάλι αφού ακολουθεί μια δύσκολη σειρά αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη και με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα κυρίως στο πρωτάθλημα τα παιχνίδια με Πάφο, Ανόρθωση και Άρη θα είναι σαν τελικοί.