Home TOP NEWS Στην Ελλάδα γράφουν για Φαν Σχιπ για ΟΜΟΝΟΙΑ

Στην Ελλάδα γράφουν για Φαν Σχιπ για ΟΜΟΝΟΙΑ

Μετά την απομάκρυνση του Νιλ Λένον στην ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισαν ήδη δουλειά για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Βορειοϊρλανδού τεχνικού και όπως έγινε γνωστό στόχος είναι ο νέος προπονητής να είναι στην ομάδα μας μέχρι το Σάββατο.


Με το που βγήκε η ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον Νιλ Λένον τα ονόματα για τον διάδοχο του άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν, ενώ στην Ελλάδα γράφεται και το όνομα του Φαν Σχιπ ο οποίος μετά την λύση της συνεργασίας του με την Εθνική Ελλάδας παραμένει χωρίς ομάδα.

Το δημοσίευμα από το ΑΠΕ:

«Στη λύση της συνεργασίας της με τον Νιλ Λένον προχώρησε χθες η Ομόνοια, με τον Ιρλανδό τεχνικό να θεωρείται υπεύθυνος της κακής εκκίνησης των «πράσινων» στο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα με 1-0. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ η διοίκηση αναζητά νέα τεχνική ηγεσία και έως το Σάββατο αναμένεται ν’ ανακοινωθεί ο διάδοχος του Λένον. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η διοίκηση της κυπριακής ομάδας εξετάζει και την περίπτωση του Ολλανδού, Τζον Φαν Σχιπ, ο οποίος παραμένει χωρίς δουλειά μετά τη λύση της συνεργασίας του με την εθνική Ελλάδας».