Home TOP NEWS Θα χρειαστούμε σταθερότητα μετά και την τεράστια απουσία

Θα χρειαστούμε σταθερότητα μετά και την τεράστια απουσία


Κόπασε κάπως ο θόρυβος που δημιουργήθηε γύρω από το όνομα του Φράνσις Ουζόχο τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Ολντ Τράφορντ. Παρουσιάστηκε κι ο ίδιος τρισευτύχισμένος αφού γνωρίζει ίδιος πως, ύστερα από μία τέτοια παρουσία, οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό παζάρι έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Το ζητούμενο όμως αυτή τη στιγμή είναι να σταθεροποιήσει απόδοση. Διότι είναι αλήθεια πως κάποιες εμφανίσεις του προηγουμένως, έφεραν μία ψηλομουρμούρα. Οπότε στη σκέψη του ίδιου αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι αυτό. Να διατηρήσει δηλαδή την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα και να αποδείξει πως η παρουσία του στο Μάντσεστερ δεν ήταν πυροτέχνημα.

Κερδίζει για την ώρα θέση βασικού όμως δεν θα πρέπει να επαναπαυτεί ούτε και να αισθάνεται εξασφαλισμένος. Άλλωστε κι ο Παναγή έδειξε ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και θα περιμένει ξανά την ευκαιρία του για να την εκμεταλλευτεί.

Πάντως είναι σίγουρα θετικό το γεγονός πως, παρά την τεράστια απουδία του Φαμπιάνο, μπορούμε να νιώθουμε καλά αφού υπάρχουν στο ρόστερ μας δύο πανέτοιμοι τερματοφύλακες έτοιμοι να αναπληρώσουν το μεγάλο κενό.