Home TOP NEWS Θέμα και στα Ελλαδικά ΜΜΕ οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

Θέμα και στα Ελλαδικά ΜΜΕ οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

Οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ έντυσαν στα πράσινα το Μάντσεστερ και σε λίγες ώρες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στις κερκίδες του Ολντ Τράφορντ.
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτεες μετακινήσεις οπαδών από την Κύπρο σε Ευρωπαϊκό αγώνα κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο κι από δύο μεγάλες ιστοσελίδες της Ελλάδας.
Το θέμα στο sport-fm.gr:
«Πάρτι στους δρόμους του Μάντσεστερ έστησαν οι οπαδοί της Ομόνοιας! Περισσότεροι από 4,5 χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας ταξίδεψαν από την Κύπρο στην Αγγλία και… πρασίνισαν τους δρόμους.
Το πάρτι έχει στηθεί από νωρίς, με τους οπαδούς της Ομόνοιας να μην χάνουν την ευκαιρία για μια εκδρομή που θα τους μείνει αξέχαστη, ελπίζοντας ταυτόχρονα πως η ομάδα τους θα πάρει και ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Ολντ Τράφορντ».
Το σχετικό από το gazzetta.gr:
«Το Μάντσεστερ… πρασίνισε! Περισσότεροι από 4.500 οπαδοί της Ομόνοιας βρίσκονται στην πόλη για να στηρίξουν την ομάδα τους στον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (13/10, 22:00), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Από νωρίς οι Κύπριοι φίλοι του Τριφυλλιού έχουν συγκεντρωθεί στη Shambles Square και έχουν στήσει το δικό τους «πάρτι» με κασκόλ, σημαίες και συνθήματα. Θυμίζουμε πως την προηγούμενη αγωνιστική οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν νικήσει τους μαχητικούς κυπελλούχους Κύπρου στο ΓΣΠ με 3-2».