Home TOP NEWS Τι προπονητή ψάχνει η ΟΜΟΝΟΙΑ

Τι προπονητή ψάχνει η ΟΜΟΝΟΙΑ


Ο Νίλ Λένον αποτελεί παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι λόγοι ήταν κυρίως αγωνιστικής εικόνας αλλά ταυτόχρονα τα άτομα που λαμβάνουν αποφάσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ ένιωθαν πως δεν μπορούσε η ομάδα να βρεί στο πρόσωπο του το άτομο που θα μπορούσε να πάρει το σύνολο μπροστά για αρκετά χρόνια.

Εάν βέβαια για αυτό το αποτέλεσμα υπάρχουν ευθύνες και σε διοικητικό επίπεδο είναι μια άλλη συζήτηση. Πρακτικά τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει προπονητή και τον ψάχνει άμεσα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι η ομάδα επιθυμεί και θα κάνει τις κινήσεις για να το πετύχει, ώστε ο νέος head coach να βρίσκεται μέχρι και το Σάββατο στα γραφεία της ομάδας και να υπογράφει συμβόλαιο.

Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά. Θέλουν άτομο νέο σχετικά σε ηλικία, που να έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού, να αγωνίζεται επιθετικά, να μπορεί να εκμεταλλευτεί το ρόστερ και να μπορεί να επενδύσει στις ακαδημίες. Θέλουν ο νέος προπονητής, ως αρχικό πλάνο, να μπορεί να παραμείνει στην ομάδα για χρόνια και να την οδηγήσει σε επιτυχίες.

Το μπάτζετ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας επίσης έχει τεθεί ψηλά. Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, δεν θα γίνουν εκπτώσεις στην ποιότητα του επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος και αυτό θα μεταφραστεί σε προπονητή με υψηλό κασέ, χωρίς αυτό βέβαια να είναι προϋπόθεση. Ταυτόχρονα δεν είναι προϋποθεση να έχει γνώση του Κυπριακού πρωταθλήματος αν και σίγουρα θα αποτελούσε ατού.

Μετά την έλευση του νέου προπονητή θα μελετηθεί και η αλλαγή του υφιστάμενου μοντέλου. Θα παρθεί δηλαδή απόφαση αν συνεχίζουμε όπως είμαστε ή αν θα πάμε σε λύση τεχνικού ή αθλητικού διευθυντή. Περισσότερα για αυτό όμως μετά τον νέο προπονητή.