Home TOP NEWS Τραγικά σερί τα οποία πρέπει ΤΩΡΑ! να τελειώσουν

Τραγικά σερί τα οποία πρέπει ΤΩΡΑ! να τελειώσουν


Έξι συνεχόμενες ήττες μετράει η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία αδυνατεί να βρει λύσεις και να ξεφύγει από την αγωνιστική μετριότητα. Στην μετά Λένον εποχή, το ζητούμενο είναι να μπορεσει να βγάλει διαφορετική αγωνιστική εικόνα, να αρχίσει να προσθέτει βαθμούς στη συγκομιδή της και βεβαίως να αλλάξει και την ψυχολογία της η οποία σήμερα, φυσιολογικά, βρίσκεται στο ναδίρ.

Το τελευταίο γκολ που σημείωσε η ομάδα ήταν αυτό του Νικόλα Παναγιώτου στο ΓΣΠ απέναντι στη Μάντσεστερ. Ακολούθησαν πέντε!!! παιχνίδια χωρίς η ομάδα να μπορέσει να βρει δίκτυα. Είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό και μόνο που το σκεφτόμαστε. ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και Πάφος στο πρωτάθλημα, Γιουνάιτεντ και Σοσιεδάδ στην Ευρώπη, κράτησαν απέναντι μας ανέπαφη την εστία τους.

Ούτε και στα χειρότερα μας χρόνια δεν καταγράφαμε τέτοια αρνητικά σερί. Και θαύματα σίγουρα δεν μπορεί να κάνει ο Φερέρα, ούτε από τη μια στιγμή στην άλλη να φέρει την αλλαγή. Όμως σιγά σιγά και κερδίζοντας χρόνο παίρνοντας κάποια καλά αποτελέσματα, θα πρέπει να δούμε αυτό το διαφορετικό που ψάχνουμε.