Home TOP NEWS Αν μεγαλώσει το σερί…

Αν μεγαλώσει το σερί…


Στο πιο κατάλληλο σημείο βρίσκει τα πατήματα του αλλά και την ουσία ο Γκάρι Χούπερ. Σκόραρε με τον Ολυμπιακό, σκόραρε και με τον Άρη μία αγωνιστική προηγουμένως, έχει ανεβάσει τη ψυχολογία του και είναι πανέτοιμος για τη συνέχεια.

Μάλιστα έχει τον πρώτο λόγο για να επιλεγεί στη κορυφή της επίθεσης στον αγώνα με το Αποέλ και ο λόγος για τον οποίο θα είναι στο γήπεδο έιναι ένας και μοναδικός. Τα γκολ.

Κι αν ο Άγγλος επιθετικός μεγαλώσει το σερί διαδοχικών αγώνων που σκοράρει, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι πιο κοντά στο ζητούμενο που είναι η νίκη.

Βέβαια ο Χούπερ δεν έδειξε να είναι μόνο ικανός σκόρερ αλλά και ποδοσφαιριστής υψηλής ποιότητας που μπορεί να συμβάλει και στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Όπως και να έχει, το γεγονός ότι είναι σήμερα έτοιμος σε μία περίοδο στην οποία οι επιλογές στην επίθεση για τον Φερέρα μειώθηκαν, λόγω και της απουσίας του Ανσαριφάρντ, είναι ότι καλύτερο.

Και πιθανολογούμε πως τα καλύτερα ακόμη δεν τα έχουμε δει από τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος τώρα είναι στο ξεκίνημα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ.