Home TOP NEWS Ασκήσεις επί χάρτου και… επί χόρτου!

Ασκήσεις επί χάρτου και… επί χόρτου!

Μπορεί να απουσιάζουν συνολικά 13 ποδοσφαιριστές από το “Ηλίας Πούλλος” αυτές τις μέρες, ωστόσο ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του, δουλεύουν με όσους έχουν στην διάθεση τους ενόψει της αναμέτρησης που θα ακολουθήσει με τον Αποέλ.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ το απόγευμα της Πέμπτης ανέβασε στα Social Media βίντεο από την προπόνηση των ποδοσφαιριστών μας και στα πλάνα φάνηκε και ο κόουτς της ομάδας μας να κάνει τους σχεδιασμούς του για το επερχόμενο “αιώνιο” ντέρμπι.

Όπως μπορεί να διαπιστώστει κανείς ο Βέλγος τεχνικός προσπαθεί αυτές τις μέρες, αλλά και τις υπόλοιπες που απομένουν μέχρι το ματς με τον Αποέλ να περάσει με κάθε τρόπο αυτά που θέλει στους ποδοσφαιριστές του και θα περιμένει το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου να τα κάνουν πράξη για να μπορέσουν να φτάσουν στο ζητούμενο που είναι η νίκη.

Το σημειώσαμε και σε προηγούμενο άρθρο, ο Γιανίκ Φερέρα έμαθε ήδη τι σημαίνει παιχνίδι Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ, αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές μας αγωνίστηκαν σε “αιώνιο” ντέρμπι και ξέρουν την σημασία του και σίγουρα έτσι όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα υπάρχει τεράστιο κίνητρο για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.