Home TOP NEWS «Είμαστε σε δύσκολη θέση, πρέπει να κτίσουμε σερί»

«Είμαστε σε δύσκολη θέση, πρέπει να κτίσουμε σερί»


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν στο «πράσινο» ρεπορτάζ.

Είπε: «Να νικήσουμε με το καλό αύριο και μετά βλέπουμε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πορεία της ομάδας και ούτε έχουμε δικαιολογίες. Η διοίκηση έχει απαιτήσεις από όσους εργάζονται στην Ομόνοια και αξιολογεί τους πάντες χωρίς να έχει διάθεση να δικαιολογεί κανέναν. Πρέπει να νικήσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό».

«Δεν έχουμε πει ότι η Ευρώπη είναι δικαιολογία, αν ήταν έτσι ας μην παίζαμε Ευρώπη για να πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα. Ομάδες όπως την Ομόνοια πρέπει να παίζουν δύο και τρεις φορές την βδομάδα. Είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι κανονικές προπονήσεις που έκανε ο νέος προπονητής. Δεν είναι δικαιολογία αλλά μια πραγματικότητα. Θα περιμένουμε και θέλουμε την ομάδα να βελτιώνεται όσο περνούν οι προπονήσεις με τον Γιανίκ Φερέρα».

Για το άσχημο ξεκίνημα είπε: «Τι έπρεπε να κάνουμε; Να πούμε αποχωρούμε από το πρωτάθλημα γιατί δεν αρχίσαμε καλά; Ή να πούμε να φύγετε όλοι γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά; Πρέπει να δοθεί χρόνος για να δούμε αν θα έρθουν τα αποτελέσματα. Είμαστε σε δύσκολη θέση όσον αφορά τη  θέση μας στο πρωτάθλημα, όχι το οικοδόμημα της Ομόνοιας. Πρέπει να χτίσουμε ένα σερί και θέλουμε τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Τα αγωνιστικά και αν υπάρχει πρόταση για Ουζόχο: «Δεν έχουμε κάτι επίσημο για τον Ουζόχο που πάει πάρα πολύ καλά. Είναι διεθνής, είναι σε πολύ καλή ηλικία και είναι λογικό να υπάρχει . Κασάμα εκτός λόγω καρτών. Ο Μπασιρού ανέβασε στροφές αλλά θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή. Ο Μάθιους θα αξιολογηθεί σήμερα. Τον Φαμπιάνο τον περιμένουμε αν όλα πάνε καλά τον Δεκέμβριο. Ο Ζαχαρίου είχε ένα πρόβλημα και θα περάσει από εξετάσεις σήμερα. Ταλαιπωρείται από μια ενόχληση».

Αν επανήλθε ο Τζον Χριστοδούλου: «Είχαμε μια κουβέντα με τον πρόεδρο Παπασταύρου πριν δύο μέρες και μου είπε πως δεν υπάρχει το χρηματικό ποσό που να μπορεί να δώσει ο κ. Χριστοδούλου και να τον κάνει να πωλήσει τις μετοχές του. Με όποιοδήποτε χρηματικό ποσό.