Home TOP NEWS Εντεκάδα που κερδίζει… μπορεί και να αλλάξει!

Εντεκάδα που κερδίζει… μπορεί και να αλλάξει!


Καταπιανόμαστε από μία αναφορά που έγινε χθες βράδυ από τον Ανδρέα Δημητρίου στο ”Total Green”. Αναφέρθηκε σε μία δήλωση του Γιανίκ Φερέρα, η οποία δεικνύει και το σκεπτικό του ως προπονητής και τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρούν τη θέση τους στην εντεκάδα δεδομένη.

Ο Φερέρα είπε λοιπόν ότι δεν σημαίνει πως επειδή μία συγκεκριμένη εντεκάδα κατάφερε να κερδίσει έναν αγώνα τότε δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί. Ουσιαστικά αυτό που ήθελε να μεταφέρει ο προπονητής μας είναι πως οι επιλογές του γίνοτναι βάση των αναγκών του κάθε αγώνα ξεχωριστά ενώ αυτό που κρίνει κυρίως το ποιοι αγωνίζονται και ποιοι όχι, είναι η εικόνα των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις. Η προσπάθεια δηλαδή που κάνουν όλη την εβδομάδα και πριν τους αγώνες.

Με αυτό τον τρόπο επιδιώκει να κρατάει πάντα σε εγρήγορση την ομάδα και τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Ο Φερέρα είναι ακόμη στο ξεκίνημα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κάνει θετική αρχή και προσβλέπουμε με αυτόν στον πάγκο σε πολύ καλύτερες μέρες.