Home TOP NEWS Επιστρέφει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

Επιστρέφει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ

Η νίκη του Ιράν κόντρα στους Ουαλούς στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αρκετή για να το στείλει στα νοκ – άουτ της διοργάνωσης και μετά την ψεσινή ήττα (την δεύτερη στους ομίλους) από τις ΗΠΑ αποχαιρέτησε οριστικά το Κατάρ.


Μετά τον αποκλεισμό του Ιράν λοιπόν, ο φορ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Καρίμ Ανσαφιρφάρντ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει από το Κατάρ στην Κύπρο και να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να την βοηθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Να σημειώσουμε ότι για κάθε μέρα απουσίας από την ΟΜΟΝΟΙΑ η παγκόσμια συνομοσπονδία καταβάλει €9.667 και ο χρόνος ξεκίνησε να μετρά δύο εβδομάδες πριν το πρώτο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το συνολικό πριμ για τον Ανσαριφάρντ έως το τέλος της φάσης των ομίλων ανέρχεται περίπου σε €250.000.

Φυσικά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καρπωθεί μόνον το ένα τρίτο, του πριμ, δηλαδή €83.000, καθώς σύμφωνα με τη FIFA το πριμ δεν πηγαίνει μόνο στην ομάδα που αγωνίζεται.

Από την στιγμή που ο Καρίμ ήταν παίκτης της ομάδας μας μόνον στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ, τότε οι “πράσινοι” θα βάλουν στα ταμεία τους μόνον το ένα τρίτο των χρημάτων, ενώ τα υπόλοιπα θα καταλήξουν στο ταμείο της ΑΕΚ Αθηνών.