Home TOP NEWS H βελτίωση στους αριθμούς δείχνει το δρόμο

H βελτίωση στους αριθμούς δείχνει το δρόμο


Η βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγινε άμεσα εμφανής, με την ανάλυψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιανίκ Φερέρα.

Πέρα από το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές απέκτησαν, υπό τον Βέλγο, νέα κίνητρα, φάνηκε από την πρώτη στιγμή η προσπάθεια να εισαχθούν κάποια νέα χαρακτηριστικά σε ότι αφορά στον τρόπο επίθεσης αλλά και άμυνας της ομάδας.

Πέρα από τη βελτιωμένη εικόνα, είναι και οι ίδιοι οι αριθμοί που καταδεικνύουν του λόγου το αληθές, ότι δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σαφώς καλύτερη από αυτό που παρουσίαζε επί Λένον.

Στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος που πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο ο Φερέρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε 7 φορές ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Έχοντας μάλιστα βγάλει από το πρόγραμμα και αγώνες όπως ήταν αυτός με τον Άρη αλλά και αυτός με την Ανόρθωση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πατάει πολύ περισσότερο πλέον στην αντίπαλη περιοχή, βγάζει παραπάνω παίκτες μπροστά ενώ και στην άμυνα δεχόμαστε πολύ λιγότερες φάσεις σε σχέση με πριν.

Κριτήριο πλέον για την επιλογή της εντεκάδας σε κάθε παιχνίδι είναι η δίψα με την οποία δουλεύουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Αυτό είναι το δικό τους καθήκον, να είναι συνεχώς σε εγρήγορση, κι από κει και κει η σωστή καθοδήγηση και η κατάλληλη εφαρμογή του πλάνου σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Με αυτό το σκεπτικό συνεχίζουμε και δικαιούμαστε να αισιοδοξούμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με το Αποέλ και αν κερδίσουμε θα πάμε με φόρα στα δύο πιο βατά παιχνίδια που ακολουθούν.