Home TOP NEWS Η ομάδα χρειάζεται παίκτες ηγετές…

Η ομάδα χρειάζεται παίκτες ηγετές…

Ο απόηχος του “αιώνιου” ντέρμπι και της ντροπιαστικής ήττας με 4-0 από τον Αποέλ καλά κρατεί, με τους φίλους της ομάδας μας σαφώς απογοητευμένοι και πικραμένοι να αναμένουν τις όποιες αποφάσεις θα πάρει η Διοίκηση και όποιες κι αν είναι αυτές θα πρέπει να παρθούν για καλό αυτής της ομάδας.


Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι. Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας προετοιμάζονται για τον αυριανό πολύ καθοριστικό μόνο αγώνα με την Καρμιώτισσα για την Β’ φάση του κυπέλλου ο οποίος θα κρίνει ουσιαστικά και το εισιτήριο για τους “8”.

Οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο Γιανίκ Φερέρα αντιλαμβάνονται ότι, όλα πήγαν λάθος στο ¨αιώνιο” ντέρμπι, ωστόσο καλούνται να σηκώσουν κεφάλι, να παίξουν καλά κόντρα στην Καρμιώτισσα και να πάρουν τη νίκη που θα ισοδυναμεί σε πρόκριση. Σίγουρα η νίκη αύριο θα φέρει τουλάχιστον σε ένα βαθμό ηρεμία κάτι που το χρειάζεται σε αυτή την φάση η ομάδα μας.

Μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση από τον Αποέλ ο Γιανίκ Φερέρα δέχεται δικαιολογημένα έντονη κριτική για το στήσιμο της ομάδας μας στο “αιώνιο” ντέρμπι και καλείται μέσα από το υπάρχον ρόστερ να βρει τις λύσεις για να παρουσιάσει την ομάδα μας καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με την Καρμιώτισσα.

Φυσικά η ευθύνη για την ήττα στο πρόσφατο παιχνίδι δεν βαραίνει μόνο τον προπονητή, αλλά και τους ποδοσφαιριστές. Όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται, ποια φανέλα φοράνε και καλούνται να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν, έτσι ώστε να μπορέσουν να σηκώσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στους ώμους τους.

Σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστούν φυσικά και οι παίκτες ηγέτες κάτι που το δήλωσε και ο Φερέρα στις δηλώσεις του για το ματς με την Καρμιώτισσα. Ο Βέλγος είπε χαρακτηριστικά ότι, εκεί που δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα σε ένα παιχνίδι χρειάζονται οι παίκτες ηγέτες να σηκώνονται και να παρασέρνουν και τους υπόλοιπους.