
Μπήκε στο 68ο λεπτό του παιχνιδιού του Ιράν με την Ουαλία, στο πλάισιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του παγκοσμίου κυπέλλου.
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έπαιξε για περισσότερο από ένα μισάωρο σήμερα, στο παιχνίδι το οποίο είχε και 12 λεπτά καθυστερήσεις, με τη χώρα του να πανηγυρίζει μία τεράστιας σημασίας νίκη με 2-0.
Το σκορ άνοιξε στο 99! με τον Ρουζμπέχ ενώ το 2-0 έγινε στο 102 με τον Ρεζαϊάν.
Με τη νίκη του αυτή το Ιράν ανέβηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου με 3 βαθμούς, όσους έχει και η Αγγλία που παίζει αργότερα με την Αμερική ενώ η Ουαλία έμεινε στον 1 βαθμό.
Η επιτυχία αυτή αυξάνει και τις πιθανότητες πρόκρισης για την ομάδα του Κεϊρόζ.






![Τύπος & ΜΚΔ: Οι αντιδράσεις μετά τη Βιέννη και την Λάρνακα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ej9vj-238x178.jpg)


![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



