Home TOP NEWS Να μην δώσει δικαίωμα στον αντίπαλο

Να μην δώσει δικαίωμα στον αντίπαλο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το αυριανό “μίνι” Λευκωσιάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, παιχνίδι το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της με τον Άρη Λεμεσού την περασμένη Δευτέρα θα ψάξει αύριο στο “σπίτ锨της, την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκινήσει νικηφόρα την σειρά αγώνων που θα γίνουν στο ΓΣΠ (δείτε εδώ).

Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα στο αυριανό παιχνίδι με τους “μαυροπράσινους” θα πρέπει να μπει στο γήπεδο με πάθος, αυτοπεποίθηση, δύναμη και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, διεκδικώντας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το πολύ σημαντικό τρίποντο.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να βγάλει για πρώτη φορά αντίδραση ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, κάτι που δεν κατάφερε  να κάνει στις αναμετρήσεις με Ακρίτα, ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και Πάφο FC και στο τέλος δέχθηκε την ήττα.

Συνεπώς η ομάδα του Φερέρα δεν πρέπει να δώσει δικαίωμα στον Ολυμπιακό και να μην τον αφήσει σε κανένα σημείο του παιχνίδιου να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι ή να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από το ΓΣΠ.