Home TOP NEWS Νεές εξετάσεις για Φερέρα

Νεές εξετάσεις για Φερέρα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το επόμενο της παιχνίδι, το οποίο θα είναι την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στον Άρη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Για το νέο προπονητή μας, το ματς απέναντι στην “ελαφρά ταξιαρχεία” θα είναι το τέτατρο του στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κόουτσαρε την ομάδα μας στα παιχνίδια με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σέριφ στο Γιουρόπα Λιγκ και στο πρωτάθλημα με την Ανόρθωση, παιχνίδι στο οποίο την οδήγησε και στη νίκη μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Όσο κρίσιμο ήταν το παιχνίδι με την Ανόρθωση, το ίδιο κρίσιμο είναι κι αυτό με τον Άρη Λεμεσού, αφού η ομάδα μας έτσι όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα θέλει μόνο νίκες απ’ εδώ και πέρα για να μπορέσει να ελπίζει ότι θα πετύχει τους στόχους της στις εγχώριες διογρανώσεις.

Το ματς λοιπόν με τον Λεμεσιανό σύλλογο θα είναι η δεύτερη εξέταση για τον Φερέρα, ο οποίος καλείται και πάλι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως έπραξε και με την Ανόρθωση, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και έτοιμη να διεκδικήσει το πολύ σημαντικό τρίποντο.

Ο Βέλγος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Σέριφ. Δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Φαμπιάνο, Μάθιους και Μπασίρου, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην διάθεση του Γιανίκ Φερέρα.