Home TOP NEWS Νίκη με Ολυμπιακό για να… πάει με ηρεμία στην διακοπή

Νίκη με Ολυμπιακό για να… πάει με ηρεμία στην διακοπή

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνουν πίσω τους, το παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού και επικεντρώνονται σε αυτό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Παρασκεύη (11/11 – 19:00).


Ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του, σε αυτές τις τρεις μέρες που έχουν να δουλέψουν μέχρι το ματς με τους “μαυροπράσινους” θα πρέπει να διορθώσουν κάποια πράγματα που δεν ικανοποιήσαν στο παιχνίδι με τον Άρη, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν στις τέσσερεις γραμμές του ΓΣΠ ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορέσει να φτάσει στη σημαντική νίκη.

Η ομάδα μας μέχρι στιγμής αν εξαιρέσουμε το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, την Πάφο FC και τον Απόλλωνα, έχασε ανέλπιστους βαθμούς κόντρα σε ομάδες που ήταν το φαβορί για να τους πάρει κι αναφερόμαστε σε αυτό με τον Ακρίτα Χλώρακας (έχει μια νίκη στο πρωτάθλημα), με Νέα Σαλαμίνα, με ΑΕΛ (μέχρι την αγωνιστική που την αντιμετώπισε η ομάδα μας δεν είχε νίκη στο πρωτάθλημα).

Η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να παρασύρει κανένα στο “Ηλίας Πούλλος” και η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί στο γήπεδο πειθαρχημένη και συγκεντρωμένη έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Το είπαμε και σε άλλα ρεπορτάζ ότι, οι τρεις βαθμοί σε κάθε παιχνίδι απ’ εδώ και πέρα και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην βαθμολογία είναι απαραίτητοι, πόσο μάλλον τώρα που ακολουθεί και η διακοπή και θα μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ με μία νίκη να πάει σε αυτή με ηρεμία, ενώ θα ακολουθεί και το ντέρμπι “αιωνίων”